Vragen of reserveren? Bel 0546-672950 of MAIL
Menu
Online boeken

Vakantiepark in Overijssel

Op ons vakantiepark in Overijssel kunt u genieten van een heerlijke vakantie op een kampeerplaats of in een vakantieboerderij. Kom met het hele gezin uw vakantie vieren, wij zien u graag!

Vakantiepark in Overijssel

De Lourenshoeve ligt in Den Ham, een prachtige omgeving die veel mogelijkheden biedt voor een rustgevende of juist actieve vakantie. Boek onze ruime kampeerplaatsen voor uw eigen tent of caravan of bekijk eens onze vakantieboerderijen en ontdek het prachtige Overijssel!

Kampeerplaats boeken

Vakantieboerderij boeken

Zoekt u voor een grote groep een groepsaccommodatie in Overijssel? U kunt bij ons overnachten met groepen tot 32 personen. 

Bekijk onze groepsaccommodaties

Vakantiepark Overijssel

Op vakantie met eigen paard

Op ons vakantiepark zijn ook paarden van harte welkom. Wij bieden verschillende faciliteiten zoals een stalruimte waardoor u gemakkelijk met uw paard op vakantie kan. En dat is zeker aan te raden! In de omgeving zijn er verschillende routes voor prachtige buitenritten door de natuur.

Heeft u geen eigen paard maar wilt u wel graag paardrijden tijdens uw vakantie? Dan kunt u bij ons dagelijks lessen op een paard of pony van de manege!

Meer informatie

Ontdek de omgeving

Tijdens uw verblijf op ons vakantiepark in Overijssel, zijn er veel mogelijkheden om de omgeving eens goed te ontdekken. Neem bijvoorbeeld één van de vele wandel- en fietsroutes, bezoek diverse bezienswaardigheden, beleef veel waterplezier, ga met de kids eropuit en bezoek leuke attractieparken of geniet van heerlijke gerechten in één van de gezellige en sfeervolle restaurants in de omgeving van Vakantiepark de Lourenshoeve. Kortom, jong en oud beleven in de omgeving veel plezier en zullen zich geen moment vervelen. Vakantie vieren met het gele gezin doet u op Vakantiepark de Lourenshoeve! 

Omgeving overzicht 

Contacteer ons

Heeft u nog vragen over ons vakantiepark in Overijssel? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag! Wij zijn telefonisch te bereiken via (0031)546 - 67 29 50, via ons contactformulier of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar info@lourenshoeve.nl

Contact