Vragen of reserveren? Bel 0546-672950 of MAIL
Menu
Online boeken

Vakantiepark in Overijssel

Op ons vakantiepark in Overijssel kunt u genieten van een heerlijke vakantie op een kampeerplaats of in een vakantieboerderij. Kom met het hele gezin uw vakantie vieren, wij zien u graag!

Vakantiepark in Overijssel

De Lourenshoeve ligt in Den Ham, een prachtige omgeving die veel mogelijkheden biedt voor een rustgevende of juist actieve vakantie. Boek onze ruime kampeerplaatsen voor uw eigen tent of caravan of bekijk eens onze vakantieboerderijen en ontdek het prachtige Overijssel!

Kampeerplaats boeken

Vakantieboerderij boeken

Zoekt u voor een grote groep een groepsaccommodatie in Overijssel? U kunt bij ons overnachten met groepen tot 32 personen. 

Bekijk onze groepsaccommodaties

Vakantiepark Overijssel

Op vakantie met eigen paard

Op ons vakantiepark zijn ook paarden van harte welkom. Wij bieden verschillende faciliteiten zoals een stalruimte waardoor u gemakkelijk met uw paard op vakantie kan. En dat is zeker aan te raden! In de omgeving zijn er verschillende routes voor prachtige buitenritten door de natuur.

Heeft u geen eigen paard maar wilt u wel graag paardrijden tijdens uw vakantie? Dan kunt u bij ons dagelijks lessen op een paard of pony van de manege!

Meer informatie