Vragen of reserveren? Bel 0546-672950 of MAIL
Menu
Online boeken

Faciliteiten

Verblijft u in een van onze Vakantieboerderijen op het vakantiepark? Om u een heerlijke en onbezorgde vakantie te geven hebben wij diverse faciliteiten op het park waar u gebruik van kunt maken.

Wat dacht u bijvoorbeeld van:

Broodjes service

's Ochtends wakker worden met heerlijke verse broodjes als ontbijt. Dat is het echte vakantiegevoel! Wij hebben een broodjes service, zodat u elke vakantiedag perfect start.

Wasserette

Tijdens de vakantie wordt uw kleding en vooral die van de kinderen snel vies. Geen probleem, want bij ons kunt u in wasserette deze snel en eenvoudig wassen.

Oplaadpunt electrische auto

Op ons vakantiepark beschikken we over 2 oplaadpunten voor een electrische auto. 
Deze palen zijn te vinden op de algemene parkeerplaats bij de receptie.

Speeltuin

Klimmen, klauteren, glijden... Uw kinderen hoeven zich geen moment te vervelen. Op het vakantiepark kunnen zij zich uitleven in de speeltuin. 

Fietsverhuur

Wilt u de omgeving ook eens ontdekken per fiets, maar heeft u deze niet meegenomen? Bij ons kunt u een fiets huren. U kunt bij ons ook gratis wandel- en fietsroutes krijgen, zodat u de mooiste plekken perfect kunt ontdekken.

Gratis wifi

Even die leuke vakantiefoto delen op social media, uw email checken of gewoon even surfen op het internet... Ook tijdens de vakantie is internet niet meer weg te denken. Bij ons kunt u gratis gebruik maken van wifi. Zo bent u ook tijdens uw vakantie altijd en overal online.