Vragen of reserveren? Bel 0546-672950 of MAIL
Menu
Online boeken

Faciliteiten

Verblijft u in een van onze Vakantieboerderijen op het vakantiepark? Om u een heerlijke en onbezorgde vakantie te geven hebben wij diverse faciliteiten op het park waar u gebruik van kunt maken.

Wat dacht u bijvoorbeeld van:

Broodjes service

's Ochtends wakker worden met heerlijke verse broodjes als ontbijt. Dat is het echte vakantiegevoel! Wij hebben een broodjes service, zodat u elke vakantiedag perfect start.

Wasserette

Tijdens de vakantie wordt uw kleding en vooral die van de kinderen snel vies. Geen probleem, want bij ons kunt u in wasserette deze snel en eenvoudig wassen.

Oplaadpunt electrische auto

Op ons vakantiepark beschikken we over 2 oplaadpunten voor een electrische auto. 
Deze palen zijn te vinden op de algemene parkeerplaats bij de receptie.

Speeltuin

Klimmen, klauteren, glijden... Uw kinderen hoeven zich geen moment te vervelen. Op het vakantiepark kunnen zij zich uitleven in de speeltuin. 

Fietsverhuur

Wilt u de omgeving ook eens ontdekken per fiets, maar heeft u deze niet meegenomen? Bij ons kunt u een fiets huren. U kunt bij ons ook gratis wandel- en fietsroutes krijgen, zodat u de mooiste plekken perfect kunt ontdekken.

Verhuur E-Nookie!

Bij Vakantiepark de Lourenshoeve hebben we de perfecte manier gevonden om de prachtige omgeving op een milieuvriendelijke manier te verkennen: de E-Nookie! Stap op de 100% elektrische scooter en laat je verrassen door de adembenemende bezienswaardigheden die de regio van Den Ham te bieden heeft🌳🌻
Met een snelheid van 2️⃣5️⃣ kilometer per uur zoef je moeiteloos door het landschap, terwijl je geniet van de ultieme vrijheid die deze duurzame scooters bieden. Vanaf het startpunt (ons vakantiepark) rijdt je door betoverende weilanden en prachtige bossen. Of wil je de pittoreske stadscentra van Den Ham, Nijverdal, Hellendoorn, Vroomshoop, Marle of Daarle verkennen? Geen probleem, de E-Nookie brengt je er moeiteloos naartoe🛵
Let wel op: om de E-Nookie te besturen, dien je minimaal 18 jaar oud te zijn en in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B. Ook mag je de laatste 2 jaar geen rij ontzegging hebben gehad. Helaas is er geen ruimte voor een passagier achterop, maar dat betekent dat je de E-Nookie echt helemaal voor jezelf hebt!🤩
 
 
Wanneer je de door ons uigezette route volgt kom je langs Lunch Café de Driesprong gelegen aan de Hellendoornseweg 1 te Lemele.
 
 
U kunt hier tussen 10.00 uur en 14.00 uur een 12 uurtje en 1 consumptie bestellen voor € 10,00 per persoon. 
Het 12 uurtje uit een kopje soep of een bolletje met een kwekkeboomkroket of brood ham/kaas met spiegelei
 
Komt u na 14.00 uur dan kunt een borrelmix/bitterballen en 2 consumpties bestellen tesamen voor € 7,50.
 
Ze heten u graag van harte welkom bij Lunch Café de Driesprong!
 
 

Gratis wifi

Even die leuke vakantiefoto delen op social media, uw email checken of gewoon even surfen op het internet... Ook tijdens de vakantie is internet niet meer weg te denken. Bij ons kunt u gratis gebruik maken van wifi. Zo bent u ook tijdens uw vakantie altijd en overal online.