Jouw vakantie begint hier

Kom tot rust op ons vakantiepark in Twente

Vakantiepark De Lourenshoeve is een prachtig gelegen vakantiepark in de natuur van Twente. Het hele park straalt rust en ruimte uit: iets wat u tijdens uw vakantie als erg prettig zult ervaren. Ons vakantiepark in Twente beschikt naast hele mooie accommodaties ook over verschillende voorzieningen voor een extra lekker vakantiegevoel. Tel daar de leuke omgeving bij op en u zult zien dat een vakantie in Twente voor iedereen een heerlijk momentje van genieten is.

Verblijfmogelijkheden

Of u nu kiest voor een vakantieboerderij, groepsaccommodatie of een verblijf op onze minicamping, op ons vakantiepark in Twente vindt u alle faciliteiten om optimaal te genieten van uw vakantie. 

Kies uit:

  • 6 pers. Vakantieboerderij

  • Luxe 6 pers. Vakantieboerderij

  • 8 pers. luxe vakantieboerderij

  • Groepsaccommodatie 8 personen

  • Groepsaccommodatie 20 personen

  • Groepsaccommodatie 28 personen

  • Campingplaats incl. 2 pers. (+ paard/pony)

Ontdek ons vakantiepark in Twente

Ons Vakantiepark in Twente staat vol met leuke faciliteiten voor een topvakantie. Bijvoorbeeld de ruime speeltuin met springkussen en de leukste speeltoestellen. U kunt hier kinderen met een gerust hart lekker laten spelen.

De ideale vakantie voor paardenliefhebbers

En misschien wel de belangrijkste faciliteit op ons vakantiepark in Twente is het Paardensportcentrum De Lourenshoeve. In het paardensportcentrum kunt u bijvoorbeeld paardrijlessen volgen, uw eigen paard stallen (zodat deze mee kan op vakantie), een ponyritje door de omgeving maken en zelfs een kinderfeestje organiseren. Als u een paardenliefhebber bent is een vakantie op ons vakantiepark in Twente een echte must!

Alle faciliteiten ontdekken

Vakantiepark in Twente met Paardensportcentrum

Onze prachtige omgeving

Ook in de omgeving van ons vakantiepark kunt u heel veel leuks doen. Bijvoorbeeld lekker wandelen en fietsen. In de buurt van ons park vindt u een pittoresk landschap met leuke dorpjes. Dit maakt het gebied ideaal om te wandelen. Maar ook fietsers kunnen zich uitstekend vermaken in de regio. 

Cultuur en bezienswaardigheden in Twente

In Twente kunt u ook heel veel cultuur en bezienswaardigheden vinden. Verschillende musea maken van de regio een heus "ontdekkingsgebied". Van het Twents Oorlogsmuseum, dat de oorlogsgeschiedenis van de regio onder de loep neemt, tot het Veenmuseum. U kunt het allemaal ontdekken in Twente. Nieuwsgierig wat er nog meer te doen is? Dit vindt u allemaal in de regio:

Onze tips voor uitjes in de regio

Boek nu uw vakantie op vakantiepark Twente

Wilt u niets missen van Twente, het paardensportcentrum en ons vakantiepark in Twente? Reserveer dan nu uw plek op ons park, en verzeker uzelf van een heerlijke vakantie in de Twentsche natuur. Zien wij u binnenkort?

Boek uw vakantie 2023