Jouw vakantie begint hier

vakantiepark overijssel

Op ons vakantiepark in Overijssel kunt u genieten van een heerlijke vakantie op een kampeerplaats of in een vakantieboerderij. Kom met het hele gezin uw vakantie vieren, wij zien u graag!

Ons vakantiepark in Overijssel

Welkom bij De Lourenshoeve, een kleinschalig vakantiepark in Overijssel. Wij liggen bij Den Ham, in een prachtige omgeving die veel mogelijkheden biedt voor een rustgevende of juist actieve vakantie. Boek onze ruime kampeerplaatsen voor uw eigen tent of caravan of bekijk eens onze vakantieboerderijen en ontdek het prachtige Overijssel! 

Bijzonder overnachten in onze vakantieboerderijen

Het hele jaar door kunt u bijzonder overnachten, namelijk in een van onze vakantieboerderijen. Dit zijn authentieke boerderijen zoals u ze in Overijssel wel vaker ziet. Maar in deze kunt u daadwerkelijk slapen! 

Onze vakantieboerderijen zijn geschikt voor 6 personen. Het ene type is luxer dan de andere, maar u geniet sowieso van veel comfort. Bijvoorbeeld in de grote woonkamer met televisie, maar ook op het ruime terras waar u van de natuur om u heen kunt genieten.

Onze vakantieboerderijen bestaan uit:

 • vrijstaande vakantieboerderij voor 6 personen
 • grote woonkamer met televisie
 • volledig ingerichte keuken met of zonder vaatwasser
 • ruim terras met tuinmeubels
 • 1 slaapkamer beneden
 • badkamer
 • apart toilet
 • 2 slaapkamers op de eerste verdieping

Vakantieboerderij in Overijssel boeken

Gezellig kamperen op onze camping Ommen

De Lourenshoeve heeft naast alle vakantieboerderijen ook een minicamping. Hier vindt u 15 kampeerplekken voor tenten en/of caravans. Vanaf uw kampeerplek op onze camping bij Ommen kijkt u uit over de weilanden. Dat is pas een rustgevend uitzicht!

 • uw eigen waterpunt
 • uw eigen afvoer
 • gratis wifi

Camping Ommen reserveren

Vakantiepark Overijssel voor groepen

Op vakantie met vrienden, collega´s of een familieweekend. Het kan allemaal in een groepsaccommodatie vlakbij Ommen. Wij bieden u namelijk verschillende mogelijkheden op ons vakantiepark in Overijssel, voor verschillende groepsgroottes. Daardoor kunt u bij ons overnachten in een groepsaccommodatie bij Ommen met een gezelschap tot 32 personen. 

U kunt kiezen tussen:

 • accommodatie voor 8 personen
 • groepsaccommodatie voor 20 personen
 • groepsaccommodatie voor 28 personen

Alle accommodaties hebben alle benodigde voorzieningen voor een heerlijke vakantie of weekend weg. Bijvoorbeeld extra sets servies en bestek, een handige vaatwasser en zelfs een eigen toilet per slaapkamer.

Ontdek alle groepsaccommodaties

Op vakantie met eigen paard?

Op ons vakantiepark in de Achterhoek zijn ook paarden van harte welkom. Wij bieden verschillende faciliteiten zoals een stalruimte waardoor u gemakkelijk met uw paard op vakantie kan. En dat is zeker aan te raden! In de omgeving van onze camping bij Ommen zijn er verschillende routes voor prachtige buitenritten door de natuur.

Heeft u geen eigen paard maar wilt u wel graag paardrijden tijdens uw vakantie? Dan kunt u op ons vakantiepark in de Achterhoek in Overijssel, dagelijks lessen op een paard of pony van de manege!

Meer informatie

Ontdek de omgeving

Tijdens uw verblijf op ons vakantiepark in Overijssel, zijn er veel mogelijkheden om de omgeving eens goed te ontdekken. Vanuit jouw vakantiehuis in Den Ham neem je bijvoorbeeld een van de schitterende fiets- of wandelroutes. . Bezoek daarnaast diverse bezienswaardigheden, beleef veel waterplezier, ga met de kids eropuit en bezoek leuke attractieparken of geniet van heerlijke gerechten in één van de gezellige en sfeervolle restaurants in de omgeving van Vakantiepark de Lourenshoeve.

Kortom, jong en oud beleven in de omgeving veel plezier en zullen zich geen moment vervelen vanuit een van onze vakantiehuisjes bij Ommen. Vakantie vieren met het gele gezin doet u op Vakantiepark de Lourenshoeve! 

Onze tips over de omgeving 

Boek uw verblijf op ons vakantiepark Overijssel

Wilt u ook graag genieten van de rust, ruimte en natuur in onze omgeving? Boek dan gelijk uw verblijf op ons vakantiepark in Overijssel. Tot gauw!

Boek hier uw vakantie