Vragen of reserveren? Bel 0546-672950 of MAIL
Menu
Online boeken

Vakantiehuis 6 personen

Bent u op zoek naar een vakantiehuis voor 6 personen in Overijsel? Vier uw vakantie of weekend weg op de Lourenshoeve in Den Ham!

Vakantiehuis voor 6 personen

Een heerlijk weekendje weg met familie of een vakantie met vrienden, het kan allemaal op vakantiepark De Lourenshoeve. Op het park staan verschillende luxe en sfeervolle vakantieboerderijen, ideaal om te genieten van de natuur en helemaal tot rust te komen. 

Op het park staan 2 verschillende vakantieboerderijen:

  1. De 6-persoons vakantieboerderij
  2. De luxe 6-persoons vakantieboerderij

De vakantieboerderijen zijn allemaal vrijstaand en hebben een open tuin waardoor u echt kunt genieten van privacy en de prachtige omgeving. 

Boeken

Genieten in Twente

Op De Lourenshoeve geniet u van een heerlijke vakantie in de prachtige Twentse natuur. Neem uw wandelschoenen of fiets mee en ontdek de verschillende routes door het landschap.

Bent u met het gezin op vakantie? Wij hebben een paar leuke uitjes voor het hele gezin op een rijtje gezet. Zo zijn er verschillende attractieparken in de buurt, kunnen de kinderen klimmen en klauteren in indoor speeltuinen en zijn er verschillende musea te bezoeken.

Ontdek de omgeving

Vakantiehuis 6 personenVakantie met eigen paard

Wist u dat u ook met uw eigen paard op ons vakantiepark terecht kunt? Op De Lourensheove is er een paardensportcentrum en is er genoeg ruimte in de pensionstalling om uw eigen paard te stallen.

Volg paardrijlessen bij onze manege of trek er samen op uit in de natuur en ontdek de verschillende routes rondom het park.

Meer informatie