Vragen of reserveren? Bel 0546-672950 of MAIL
Menu
Online boeken

Vakantiehuis 6 personen

Bent u op zoek naar een vakantiehuis voor 6 personen in Overijsel? Vier uw vakantie of weekend weg op de Lourenshoeve in Den Ham!

Vakantiehuis voor 6 personen

Een heerlijk weekendje weg met familie of een vakantie met vrienden, het kan allemaal op vakantiepark De Lourenshoeve. Op het park staan verschillende luxe en sfeervolle vakantieboerderijen, ideaal om te genieten van de natuur en helemaal tot rust te komen. 

Op het park staan 2 verschillende vakantieboerderijen:

  1. De 6-persoons vakantieboerderij
  2. De luxe 6-persoons vakantieboerderij

De vakantieboerderijen zijn allemaal vrijstaand en hebben een open tuin waardoor u echt kunt genieten van privacy en de prachtige omgeving. 

Boeken

Genieten in Twente

Op De Lourenshoeve geniet u van een heerlijke vakantie in de prachtige Twentse natuur. Neem uw wandelschoenen of fiets mee en ontdek de verschillende routes door het landschap.

Bent u met het gezin op vakantie? Wij hebben een paar leuke uitjes voor het hele gezin op een rijtje gezet. Zo zijn er verschillende attractieparken in de buurt, kunnen de kinderen klimmen en klauteren in indoor speeltuinen en zijn er verschillende musea te bezoeken.

Ontdek de omgeving

Vakantie met eigen paard

Wist u dat u ook met uw eigen paard op ons vakantiepark terecht kunt? Op De Lourensheove is er een paardensportcentrum en is er genoeg ruimte in de pensionstalling om uw eigen paard te stallen.

Volg paardrijlessen bij onze manege of trek er samen op uit in de natuur en ontdek de verschillende routes rondom het park.

Meer informatie

Vakantiehuis 6 personen

Accommodaties geschikt voor grote groepen

Wilt u er een midweek, weekendje of zelfs een week tussenuit samen met uw vrienden, familie of collega's? Ook dan bent u bij Vakantiepark de Lourenshoeve aan het juiste adres. Wij beschikken over luxe groepsaccommodaties, zijn sfeervol ingericht en zijn geschikt van 8 tot 28 personen. Hieronder vindt u het aanbod groepsaccommodaties van Vakantiepark de Lourenshoeve. 

  1. Groepsaccommodatie 8 personen
  2. Groepsaccommodatie 20 personen
  3. Groepsaccommodatie 28 personen

Contact

Heeft u nog vragen omrent het vakantiehuis geschikt voor 6 personen, de faciliteiten, omgeving of over Vakantiepark de Lourenshoeve zelf? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en verwelkomen u van harte op ons vakantiepark in Den Ham. U kunt ons telefonisch bereiken via (0031)546 - 67 29 50, via ons contactformulier of stuur gerust een mailtje naar info@lourenshoeve.nl

Heeft u vragen over Paardensportcentrum De Lourenshoeve? Stuur dan gerust een mailtje naar manege@lourenshoeve.nl

Vakantiepark de Lourenshoeve
Flierdijk 3,
7683 RA Den Ham (Overijssel)