Jouw vakantie begint hier

Vakantiehuis Overijssel

Ontdek Vakantiepark de Lourenshoeve en geniet van een onvergetelijke vakantie in Overijssel! Onze vakantiehuizen bieden de perfecte getaway voor gezinnen, koppels en vriendengroepen die op zoek zijn naar ontspanning, natuur en avontuur.

Ik ben toe aan zo'n vakantie(huis)

Comfortabele vakantiehuizen in Overijssel

Onze vakantiehuizen zijn gelegen in een prachtige groene omgeving in het hart van Overijssel. Elk vakantiehuis biedt comfortabele accommodatie voor maximaal 6 personen en is voorzien van alle gemakken die u nodig heeft voor een ontspannen verblijf.

Faciliteiten op het vakantiepark

Vakantiepark de Lourenshoeve beschikt over verschillende faciliteiten om uw verblijf nog aangenamer te maken. Vooral paardrijliefhebbers en mensen met kleine kinderen zijn bij ons aan het goede vakantieadres. Met een eigen paardensportcentrum zorgen wij voor heel veel vakantieplezier. Neem paardrijlessen, doe mee aan paardrijwedstrijden of laat de kinderen lekker spelen in onze speeltuin.

Vakantiepark in Den Ham

Den Ham ligt in een prachtige landelijke omgeving met veel natuur en activiteiten. Breng zeker een bezoek aan natuurgebied Eerder Achterbroek en ontdek de mooie bossen, heidevelden en vennen. Ook de Sallandse Heuvelrug, met zijn glooiende heidevelden en uitgestrekte bossen, is zeker een bezoek waard. Daarnaast zijn er vele fiets- en wandelroutes die u langs de mooiste plekjes van de omgeving voeren. In de zomer kunt u genieten van de vele evenementen en festivals in de buurt, zoals de Hanzedagen in Zwolle en het Summer Fair festival in Hellendoorn. Er is dus genoeg te doen en te zien voor een onvergetelijke vakantie in Den Ham en haar prachtige omgeving!

Activiteiten in Overijssel

De provincie Overijssel heeft ontzettend veel moois te bieden. Ontdek het charmante stadje Giethoorn, ook wel bekend als het 'Venetië van het Noorden' of verken de prachtige natuur van Nationaal Park Weerribben-Wieden. U kunt ook genieten van een ontspannen fietstocht door het mooie landschap van Overijssel.

Boek uw vakantiehuis in Overijssel bij ons!

Boek nu uw vakantiehuis in Overijssel bij Vakantiepark de Lourenshoeve en geniet van een heerlijke vakantie met uw gezin, partner of vrienden. Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen op ons vakantiepark!

Prijzen en beschikbaarheid