Vragen of reserveren? Bel 0546-672950 of MAIL
Menu
Online boeken

Op vakantie met eigen paard?

Op vakantie met paard of pony? Kom naar De Lourenshoeve! Wij zijn een camping en vakantiepark in Twente en hebben een prachtige manege. Kortom, ideaal voor een vakantie met uw eigen paard. Maar ook als u geen eigen paard heeft, kunt u bij ons terecht. Maak bijvoorbeeld een ritje op een van onze paarden of doe mee met het ponykamp. Een vakantie met paard bij De Lourenshoeve is kortom bedoeld voor iedereen.

Op vakantie met paard?

Wanneer u op vakantie gaat, is het handig en vooral leuk om uw eigen paard mee te nemen. Op onze camping in Den Ham is dat mogelijk. We bieden uw paard voldoende stalruimte en er is een binnen- en buitenmanege.

Heel veel faciliteiten voor uw paard

  • stalruimte
  • binnenmanege
  • buitenmanege
  • springweide
  • trainingsmolen
  • spuitplaats

Wilt u er even op uit met uw paard? Dat kan! Er zijn verschillende routes voor prachtige buitenritten in de mooie omgeving.

Boek nu

Vakantie met paard

Kamperen met eigen paard

Met uw eigen paard of pony op kampeervakantie? Op onze camping bevinden zich 15 ruime kampeerplaatsen, ideaal voor een kampeervakantie met eigen tent of caravan. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van:

  • een eigen water- en afvoerpunt
  • gratis Wifi

Zo kunt u aangenaam kamperen, terwijl uw paard in onze stal verzorgd wordt.

Boek een kampeerplaats

Dagje uit in Twente?

Een dagje erop uit? Er is genoeg te doen in de omgeving! Bezoek musea zoals het Historisch Museum Vriezenveen of het Veenmuseum. Met de kinderen op vakantie? Ga dan naar een attractiepark! Attractiepark Slagharen, De Waarbeek in Hengelo en Avonturenpark Hellendoorn zijn goed te bereiken vanaf ons vakantiepark in Den Ham.

Ontdek de omgeving

Ontdek ons paardensportcentrum

Ons paardensportcentrum maakt uw vakantie met paard helemaal compleet. Deze 4-sterren accommodatie biedt alle mogelijkheden en ruimte om uw paard en rijtuigen te stallen.

Kom indoor oefenspringen of doe mee met de paardrijlessen. Of u nu in een groep wilt lessen of juist privéles wilt, het is beide mogelijk!

Bekijk het paardensportcentrum