Vragen of reserveren? Bel 0546-672950 of MAIL
Menu
Online boeken

Op vakantie met eigen paard?

Op vakantie met paard of pony? Kom naar De Lourenshoeve! Wij zijn een camping en vakantiepark in Twente en hebben een prachtige manege. Kortom, ideaal voor een vakantie met uw eigen paard!

Op vakantie met paard?

Wanneer u op vakantie gaat, is het vaak prettig en vooral leuk om uw eigen paard mee te nemen. Op onze camping in Den Ham is dat mogelijk! Er is voldoende stalruimte en er is een binnen- en buitenmanege.

Maak gebruik van de springweide, de trainingsmolen of de spuitplaats. Wilt u er even op uit met uw paard? Dat kan! Er zijn verschillende routes voor prachtige buitenritten in de mooie omgeving.

Boek nu

Vakantie met paard

Kamperen met eigen paard

Met uw eigen paard of pony op kampeervakantie? Op onze camping bevinden zich 15 ruime kampeerplaatsen, ideaal voor een kampeervakantie met eigen tent of caravan. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een eigen water- en afvoerpunt. Ook kunt u op de gehele camping gebruik maken van gratis Wifi. Zo kunt u aangenaam kamperen, terwijl uw paard in onze stal verzorgd wordt.

Boek een kampeerplaats

Vakantie met paard

Dagje uit in Twente?

Een dagje erop uit? Er is genoeg te doen in de omgeving! Bezoek musea zoals het Historisch Museum Vriezenveen of het Veenmuseum. Met de kinderen op vakantie? Ga dan naar een attractiepark! Attractiepark Slagharen, De Waarbeek in Hengelo en Avonturenpark Hellendoorn zijn goed te bereiken vanaf ons vakantiepark in Den Ham.

Ontdek de omgeving

Ontdek ons paardensportcentrum

Ons paardensportcentrum maakt uw vakantie met paard helemaal compleet. Deze 4-sterren accommodatie biedt alle mogelijkheden en ruimte om uw paard en rijtuigen te stallen.

Kom indoor oefenspringen of doe mee met de paardrijlessen. Of u nu in een groep wilt lessen of juist privéles wilt, het is beide mogelijk!

Bekijk het paardensportcentrum