Jouw vakantie begint hier

vakantie met paard

Op vakantie met paard of pony? Kom naar De Lourenshoeve! Wij zijn een camping en vakantiepark in Twente en hebben een prachtige manege. Kortom, ideaal voor een vakantie met uw eigen paard. Maar ook als u geen eigen paard heeft, kunt u bij ons terecht. Maak bijvoorbeeld een ritje op een van onze paarden of doe mee met het ponykamp. Een vakantie met paard bij De Lourenshoeve is kortom bedoeld voor iedereen.

Op vakantie met paard?

Wanneer u op vakantie gaat, is het handig en vooral leuk om uw eigen paard mee te nemen. Op onze camping in Den Ham is dat mogelijk. We bieden uw paard voldoende stalruimte en er is een binnen- en buitenmanege.

Heel veel faciliteiten voor uw paard

  • stalruimte
  • binnenmanege
  • buitenmanege
  • springweide
  • trainingsmolen
  • spuitplaats

Wilt u er even op uit met uw paard? Dat kan! Er zijn verschillende routes voor prachtige buitenritten in de mooie omgeving.

Boek nu

Vakantie met paard

Kamperen met eigen paard

Met uw eigen paard of pony op kampeervakantie? Op onze camping bevinden zich 15 ruime kampeerplaatsen, ideaal voor een kampeervakantie met eigen tent of caravan. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van:

  • een eigen water- en afvoerpunt
  • gratis Wifi

Zo kunt u aangenaam kamperen, terwijl uw paard in onze stal verzorgd wordt.

Boek een kampeerplaats

Dagje uit in Twente?

Een dagje erop uit? Er is genoeg te doen in de omgeving! Bezoek musea zoals het Historisch Museum Vriezenveen of het Veenmuseum. Met de kinderen op vakantie? Ga dan naar een attractiepark! Attractiepark Slagharen, De Waarbeek in Hengelo en Avonturenpark Hellendoorn zijn goed te bereiken vanaf ons vakantiepark in Den Ham.

Ontdek de omgeving

Ontdek ons paardensportcentrum

Ons paardensportcentrum maakt uw vakantie met paard helemaal compleet. Deze 4-sterren accommodatie biedt alle mogelijkheden en ruimte om uw paard en rijtuigen te stallen.

Kom indoor oefenspringen of doe mee met de paardrijlessen. Of u nu in een groep wilt lessen of juist privéles wilt, het is beide mogelijk!

Bekijk het paardensportcentrum

Buitenritten in de prachtige omgeving van Den Ham

Bij De Lourenshoeve kunt u niet alleen genieten van de faciliteiten op ons vakantiepark en paardensportcentrum, maar ook van schitterende buitenritten met uw eigen paard. De omgeving van Den Ham biedt namelijk diverse mogelijkheden voor prachtige tochten te paard.

Verken de uitgestrekte bossen, glooiende weilanden en schilderachtige paden die Twente te bieden heeft. Er zijn verschillende routes die u kunt volgen, variërend in lengte en moeilijkheidsgraad. Of u nu houdt van ontspannen ritjes door de natuur of juist avontuurlijke tochten wilt maken, er is voor elk wat wils.

Tijdens uw buitenrit zult u versteld staan van de rust en schoonheid van het Twentse landschap. Laat u leiden door kronkelende paden, geniet van adembenemende uitzichten en voel de vrijheid die het rijden in de natuur met zich meebrengt. Het is een ervaring die uw vakantie met paard bij De Lourenshoeve onvergetelijk zal maken.

Onze medewerkers staan klaar om u te voorzien van advies en informatie over de verschillende routes in de omgeving. Ze kunnen u ook helpen bij het plannen van uw buitenritten, zodat u optimaal kunt genieten van uw tijd te paard.

Dus trek uw rijlaarzen aan, zadel uw paard op en ga op ontdekkingstocht door de prachtige natuur rondom Den Ham. Een buitenrit met uw eigen paard is de perfecte manier om te ontspannen, nieuwe plekken te verkennen en onvergetelijke herinneringen te creëren tijdens uw vakantie bij De Lourenshoeve.