Vragen of reserveren? Bel 0546-672950 of MAIL
Menu
Online boeken

SVR camping

Wist u dat De Lourenshoeve is aangesloten bij Stichting Vrije Recreatie (SVR)? Dit betekent dat ons vakantiepark heel geschikt is voor een ontspannende vakantie in de natuur. Wilt u graag kamperen op een SVR camping in Nederland? Boek dan direct een vakantie bij De Lourenshoeve in Den Ham.

SVR camping De Lourenshoeve

Kom bij de Lourenshoeve het gevoel beleven van ‘kamperen bij de boer’. Geniet van de prachtige omgeving en kom helemaal tot rust in de prachtige natuur. Het vakantiepark is ruim opgezet en biedt tal val mogelijkheden om echt helemaal tot rust te komen.

Kom kamperen met eigen tent of caravan op één van de 15 ruime kampeerplaatsen met prachtig uitzicht over de weilanden. Dat is pas genieten!

Boek een kampeerplaats

SVR camping

Nostalgische kampeerboerderij

Geen eigen kampeermiddelen? Bekijk dan eens onze vakantieboerderijen. Dit zijn sfeervolle accommodaties voor 6 personen waar u alle voorzieningen heeft om echt te genieten van een heerlijke vakantie of weekend weg.

Bekijk de boerderijen

SVR camping

Wandelen en fietsen in Twente

De Lourenshoeve ligt in Den Ham en is omgeven door een prachtige omgeving. Ga wandelen of fietsen en ontdek de verschillende routes. Heeft u geen eigen fiets meegenomen? Geen probleem, u kunt bij ons namelijk een fiets huren.

Alvast een aantal tips voor de omgeving? Bekijk eens deze plekken:

  1. Wierdense veld
  2. Sallandse Heuvelrug
  3. Natuurlijk Ommen

Kampeervakantie met paard

Wanneer u een eigen paard heeft is het natuurlijk heerlijk om samen te kunnen genieten van de prachtige natuur. Op onze SVR camping is het mogelijk om uw eigen paard mee te nemen. Bekijk hier de mogelijkheden en boek snel uw vakantie online!

Contact