Jouw vakantie begint hier

SVR camping

Wist u dat De Lourenshoeve is aangesloten bij Stichting Vrije Recreatie (SVR)? Dit betekent dat ons vakantiepark heel geschikt is voor een ontspannende vakantie in de natuur. Wilt u graag kamperen op een SVR camping in Nederland? Boek dan direct een vakantie bij De Lourenshoeve in Den Ham.

SVR camping De Lourenshoeve

Zoekt u een SVR camping in Nederland om gezellig te kamperen bij een boer? Kom dan naar SVR minicamping De Lourenshoeve. Bij ons kunt u het gevoel beleven van ‘kamperen bij de boer’. Geniet van de prachtige omgeving en kom helemaal tot rust in de prachtige natuur. De camping is kleinschalig, maar ruim opgezet en biedt tal val mogelijkheden om echt helemaal tot rust te komen.

Kom kamperen met eigen tent of caravan op één van de 15 ruime kampeerplaatsen met prachtig uitzicht over de weilanden. Dat is pas genieten!

Boek een kampeerplaats op onze SVR camping

SVR camping

Nostalgische kampeerboerderij huren?

Heeft u geen eigen kampeermiddel, maar wilt u wel eens op een SVR camping overnachten? Bekijk dan eens onze vakantieboerderijen. Dit zijn sfeervolle accommodaties voor 6 personen waar u alle voorzieningen heeft om echt te genieten van een heerlijke vakantie of weekend weg.

Bekijk de boerderijen

SVR camping

Tips om te wandelen en fietsen in Twente

De Lourenshoeve ligt in Den Ham en is omgeven door een prachtige omgeving. Ga wandelen of fietsen en ontdek de verschillende routes. Heeft u geen eigen fiets meegenomen? Geen probleem, u kunt bij ons namelijk een fiets huren.

Alvast een aantal tips voor de omgeving? Bekijk eens deze plekken:

  1. Wierdense veld
  2. Sallandse Heuvelrug
  3. Natuurlijk Ommen

Kampeervakantie met paard

Wanneer u een eigen paard heeft is het natuurlijk heerlijk om samen te kunnen genieten van de prachtige natuur. Op onze SVR camping is het mogelijk om uw eigen paard mee te nemen.

Het hele jaar mag u uw eigen paard of pony meenemen op vakantie en stallen bij De Lourenshoeve. Ons paardensportcentrum beschikt over ruime boxen met automatische drinkbakken, een wasplaats, afsluitbare zadelkasten, zandpaddocks en twee binnenbanen en een ruime buitenbaan. Neem uw paard mee op vakantie naar ons paardrij kamp! De stalling van het paard is inclusief strobodem, 2x daags hooi, 2x daags brok en incl. gebruik van de paddocks, binnenbak, buitenbak, zadelkast, spuitplaats en trailerstalling. Tijdens uw paardrijvakantie komt uw paard of pony dus niets tekort. Een geweldige plek voor een paardrijvakantie voor kinderen en volwassenen; gewoon in Nederland.

Bekijk hier de mogelijkheden en boek snel uw vakantie online!

Contact

Minicamping 2024 boeken

Altijd al eens willen kamperen op een minicamping! Of doet u dit al langer, maar bent u gewoon nog nooit op onze SVR camping geweest? Dan verwelkomen we u graag in 2024. U boekt uw eigen gewenste periode of u kiest een periode aan de hand van onze arrangementen. Onze 2024 kampeerarrangementen zijn weer super voordelig. Kies u een arrangement voor pasen, pinksteren, hemelvaart, de meivakantie, 4 weken in de zomervakantie, de herfstvakantie of neemt u een heerlijke seizoenplaats? Er is vanalles mogelijk op onze minicamping.  Hoe dan ook, zult u een heerlijke tijd beleven wanneer u komt kamperen bij de boer op onze SVR camping.

Boek uw vantie 2024