Jouw vakantie begint hier

Paardrijlessen

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in paardrijlessen bij ons op de manege. Wij bieden een divers lesaanbod voor zowel beginners als gevorderden en wedstrijdruiters. We zijn als manege aangesloten bij de FNRS, dit betekent dat je ook wedstrijden bij ons kunt rijden als manegeruiter/-amazone. Wil je dus wat meer uitdaging, dan kun je maandelijks meedoen met een spring- of dressuurwedstrijd!

Schrijf je hier in voor één van onze paardrijlessen. 

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Onze werkwijze

Beginnerspakket

Wil je of jouw kind beginnen met paardrijden? Iedereen vanaf 5 à 6 jaar is bij ons welkom om te starten met paardrijden, we beginnen allemaal op dezelfde manier, aan een lange lijn in een privéles. Zo kunnen we 1 op 1 begeleiding geven totdat jij je prettig voelt op het paard. Dit duurt gemiddeld 5 tot 10 weken, maar dit kun je zelf bepalen. Daarna stap je met een gerust hart de groepsles in.

Instaples

Speciaal voor kinderen voor wie de stap naar een beginnerspakket nog te groot is, bieden wij instaplessen aan. Tijdens deze instaplessen krijgt jouw kind les in de omgang met de pony, het poetsen en het opzadelen. Met deze lessen leert het kind de beginselen van het paardrijden, waarna, in overleg met de instructeur, het kind kan aansluiten in een geschikte groepsles. We werken hier met kleine groepjes, op deze manier heeft de instructrice genoeg aandacht voor elke ruiter. Deze les duurt 30 minuten, waarbij kinderen spelenderwijs de basis leren. 

Prijzen

Lees hier onze prijzen voor het paardensportcentrum (deze prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen).

Bekijk hier onze prijzen

Huisregels

Wij hebben een aantal huisregels waar iedereen zich aan moet houden. Lees hier welke dat zijn.

Heel erg veel rijplezier!

Algemene voorwaarden FNRS