Vragen of reserveren? Bel 0546-672950 of MAIL
Menu
Online boeken

De ideale paardrijvakantie

Op vakantie met eigen paard

 
Het hele jaar mag je je eigen paard of pony meenemen op vakantie en stallen bij De Lourenshoeve. Ons paardensportcentrum beschikt over ruime boxen met automatische drinkbakken, een wasplaats, afsluitbare zadelkasten, zandpaddocks en twee binnenbanen en een ruime buitenbaan. De stalling van het paard is inclusief strobodem, 2x daags hooi, 2x daags brok en incl. gebruik van de paddocks, binnenbak, buitenbak, zadelkast, spuitplaats en trailerstalling.

Ook als je tijdens de vakantie de training van je paard wilt bijhouden, helpen wij je graag. Onze instructeurs kijken graag met je mee om te zorgen dat jij het beste uit de training haalt.

Vanaf ons paardensportcentrum rijd je zo het Zandstuve bos in. Ideaal om even samen je paard te ontspannen en te genieten van de natuur. Voor lange afstandsritten of dagtochten bieden nabijgelegen bossen voldoende mogelijkheden. Je vindt het Eerderbos, Lemelerberg en de Sallandse Heuvelrug op een kleine afstand van ons paardensportcentrum.

 

Stallingsprijs tijdens een vakantie op De Lourenshoeve.

Weekend (vrijdag t/m maandag)

€ 55,00

Midweek (maandag t/m vrijdag)

€ 75,00

Week (maandag t/m maandag)

€ 125,00

 

Stalling is beschikbaar vanaf de aankomstdag om 15.00 uur en dient op de dag van vertrek om 12.00 uur leeg te zijn. Onze stallen zijn standaard voorzien van stro, maar kunnen tegen meerprijs voorzien worden van houtkrullen.

Voor meer informatie of vragen mag je mailen naar manege@lourenshoeve.nl

 

 

Paardrijvakantie met onze manegepaarden,- en pony's

Wanneer je geen eigen paard heeft kan je bij ons genieten van een paardrijvakantie. Je kan namelijk lessen en buitenritten rijden op een paard of pony van de manege. Tijdens vakantie's worden er lessen en buitenritten ingepland, welke afhankelijk van het aantal deelnemers zullen plaatsvinden. Ook is het mogelijk om buiten de vakantieperiodes lessen te volgen of buitenritten te rijden. Dit kan in overleg met onze instructeurs. Dit kan zowel privé als in groepsverband, afhankelijk van jouw niveau. Onder begeleiding van een allround ORUN-instructeur kan je de basisprincipes leren of werken aan je verbeterpunten.

Wat is er voor jou als paardenliefhebber zoal te doen? Klik hier voor een overzicht van de activiteiten.
Voor een overzicht van paardijlessen en buitenritten tijdens de vakantie klik hier; ponyrijden tijdens je vakantie op de Lourenshoeve

Zomervakantie juli 2021
Voor een overzicht van paardijlessen en buitenritten tijdens de maand juli klik hier; ponyrijden tijdens je vakantie op de Lourenshoeve

Zomervakantie augustus 2021
Voor een overzicht van paardijlessen en buitenritten tijdens de maand augustus klik hier; ponyrijden tijdens je vakantie op de Lourenshoeve

Herfstvakantie 2021
Voor een overzicht van paardijlessen en buitenritten tijdens de herfstvakantie klik hier; ponyrijden tijdens je vakantie op de Lourenshoeve

 

Je kan je hier alvast aanmelden voor paardrijlessen en buitenritten tijdens uw vakantie.

 

Voor kinderen tot en met 12 jaar zonder rijervaring.

Voor jonge paardenliefhebbers bieden wij diverse activiteiten. Zo hebben wij tijdens vakantie's dagelijks kinderlessen, speciaal voor kinderen met geen of weinig ervaring. Ponyritjes door het bos met een van onze wandelpony's, onder begeleiding van een ouder/verzorger. Regelmatig organiseren wij ponydagkampen met leuke activiteiten op en om de pony's. Daarnaast bieden we beginnerspakketten aan, waarbij je kind de beginselen van het ponyrijden kan leren. 

Kinderlessen

Tijdens vakantie's organiseren wij dagelijks kinderlessen , speciaal voor kinderen die nog géén rijervaring hebben. Onder begeleiding van één van onze instructeurs kunnen de kinderen pony rijden en worden de beginselen van het ponyrijden uitgelegd. Tijdens deze lessen dient er een ouder of verzorger mee te lopen met de pony. Denk hierbij aan dichte schoenen. 

Wandelpony's

Je kan tijdens je vakantie één uur wandelen met een Shetlander in het Zandstuvebos. Speciaal voor deze ritjes hebben wij een route uitgestippeld, zodat je onbezorgd op pad kunt met de pony. Onze pony's zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 tot en met 10 jaar, van max 45 kg. 

Ponydagkamp

Paardensportcentrum de Lourenshoeve organiseert regelmatig gezellige ponydagkampen voor kinderen van ongeveer 6 tot en met 12 jaar. Tijdens het dagkamp gaan de kinderen de pony's poetsen, spelletjes doen en natuurlijk ook ponyrijden. De dagkampen zijn van 10.00 uur tot ongeveer 16.30 uur en is inclusief eten en drinken. 

Benieuwd of er een ponydagkamp gepland staat tijdens jouw vakantie? Check dan onze agenda. 

Voor vragen of opgave mag je mailen naar manege@lourenshoeve. 

 Whatsapp ons