Jouw vakantie begint hier
24 mei 2023

Pinksterarrangementen 2023

De lente is in volle bloei en dat betekent dat het tijd is om te genieten van al het moois dat ons Vakantiepark De Lourenshoeve en de prachtige omgeving te bieden hebben. Of u met Pinksteren nu een weekendje weg wilt of daarna doordeweeks wil genieten van een ontspannen vakantie; u bent bij ons aan het juiste adres!

Pinksteren staat nu echt voor de deur! U heeft bij ons verschillende mogelijkheden om te genieten van een heerlijk lang weekend op ons park. Bekijk hieronder onze beschikbare accommodaties en prijzen voor Pinksteren:

  • Vakantieboerderij: Voor slechts €549 kunt u genieten van een comfortabel verblijf tijdens het Pinksterweekend.
  • Luxe vakantieboerderij: Voor €604 kunt u zichzelf trakteren op een luxueuze vakantie-ervaring.
  • Vakantieboerderij 8 personen: Voor €659 kunt u met uw gezin of vrienden genieten van ruime accommodatie en alle faciliteiten die ons park te bieden heeft.

Wilt u nog langer blijven genieten na Pinksteren? Geen probleem! Ook daar hebben we arrangementen voor. Bekijk hieronder onze beschikbare accommodaties en prijzen voor de periode na Pinksteren:

  • Vakantieboerderij: Voor slechts €219 kunt u nog een paar extra dagen genieten van uw vakantie.
  • Luxe vakantieboerderij: Voor €276 kunt u uzelf trakteren op extra comfort en ontspanning.
  • Vakantieboerderij 8 personen: Voor €330 kunt u met uw gezelschap genieten van de laatste dagen van uw vakantie.

Wacht niet langer en boek nu uw Pinksterverblijf bij Vakantiepark De Lourenshoeve! Zoek en boek om uw favoriete accommodatie veilig te stellen en uzelf te verzekeren van een fantastische vakantie-ervaring. We kijken uit naar uw komst!