Jouw vakantie begint hier
13 september 2023

Nazomer en herfstvakantie korting in Twente

Of u nu de nazomer wilt vieren in september of de herfstvakantie wilt benutten voor wat quality time met uw dierbaren, Vakantiepark de Lourenshoeve biedt u de ideale gelegenheid. Hier kunt u verblijven in vrijstaande en ruime vakantieboerderijen die van alle gemakken zijn voorzien. Van knusse avonden bij de open haard tot wandelingen in de prachtige natuur, er is voor ieder wat wils.

Het najaar biedt ook volop activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving van ons vakantiepark. Denk aan het bewonderen van herfstkleuren tijdens wandelingen in het nabijgelegen bos of natuurgebieden, maar er worden ook genoeg culturele evenementen georganiseerd.

Wacht niet langer en boek nu uw nazomer- of herfstvakantie bij Vakantiepark de Lourenshoeve. Profiteer nu van de prijsverlagingen met het boeken en verzeker uzelf van een ontspannen en onvergetelijke vakantieperiode. 

Laat deze kans niet aan u voorbijgaan en maak u klaar om te genieten van de prachtige nazomer en herfsttijd op een van de mooiste vakantiebestemmingen in de regio; Den Ham!