Vragen of reserveren? Bel 0546-672950 of MAIL
Menu
Online boeken

In de lente naar Twente?

Geplaatst: 02-03-2023

Lente 2023

Op ons fijne vakantiepark mét minicamping hebben we diverse accommodaties en plekken beschikbaar voor vrije momenten tijden de lente! Heeft u er ook zo'n zin in om tijdens de aankomende paasdagen, Hemelvaart en/of Pinksteren weg te gaan in eigen land? Begin de lente goed met een (lang)weekend weg, midweek weg of langer verblijf op ons vakantiepark.

Lang paasweekend - vrijdag 7 april t/m dinsdag 11 april 

Pasen is de perfecte tijd om te genieten van de lente en de natuur die ontwaakt uit haar winterslaap. Maak een mooie wandeling of fietstocht door de prachtige omgeving en geniet van de bloeiende bloemen en bomen. En wat is er nou gezelliger dan samen met de familie een heerlijke paasbrunch te nuttigen in uw eigen accommodatie? Bij Vakantiepark de Lourenshoeve bieden we diverse paasarrangementen aan voor een ontspannen en sfeervolle paasvakantie in een accommodatie. Of komt u liever kamperen met het lange paasweekend?

Voordeel met Hemelvaart, Pinksteren of ná Pinksteren

Ruim een maand na Pasen breken er weer nieuwe feestdagen aan. Is de mei- of junimaand jouw favoriete maand voor een korte getaway in eigen land? Maak dan gebruik van onze fijne verhuur- en kampeerarrangementen voor onderstaande periodes!

Hemelvaart - woensdag 17 mei t/m maandag 22 mei

Pinksteren - vrijdag 26 mei t/m dinsdag 30 mei

Na Pinksteren - dinsdag 30 mei t/m vrijdag 2 juni

Nu boeken

 

 

Nieuws overzicht