Vragen of reserveren? Bel 0546-672950 of MAIL
Menu
Online boeken

Groepsaccommodatie Twente huren

Geplaatst: 26-10-2021

Gaat u met vrienden, familie of collega´s op vakantie? Dan heeft u natuurlijk een groepsaccommodatie nodig. Op De Lourenshoeve vindt u grote groepsaccommodaties voor 8, 20 tot zelfs 28 personen. Zo kunt u dus met enkele vrienden op vakantie. Of een familieweekend voor opa en oma met alle kinderen en kleinkinderen organiseren. Wat u ook zoekt, u vindt het bij ons.

Welke groepsaccommodatie kiest u?

  • Familiehuis voor 8 personen. Daar geniet u veel privacy, want elke slaapkamer heeft een eigen douche en toilet. Verder geniet u hier van de ruime woonkamer, afgesloten tuin met terras en volledig ingerichte keuken.
  • Groepsaccommodatie voor 20 personen. Ook hier heeft u veel privacy, want elke slaapkamer heeft een eigen douche en toilet. Daarnaast vindt u hier een ruime woonkamer, volledig ingerichte keuken met handig doorgeefluik naar de woonkamer en natuurlijk een een grote, door heggen afgeschermde tuin.
  • Groepsaccommodatie voor 28 personen. Net als bij onze andere groepsaccommodaties zijn alle slaapkamers voorzien van een eigen douche en toilet. Bovendien heeft u hier 2 woon-/eetkamers, 2 volledig ingerichte keukens met elk een doorgeefluik naar een van de woonkamers en een grote tuin met heggen er omheen.

Ontdek onze groepsaccommodaties

Genieten rondom uw groepsaccommodatie in Twente

Natuurlijk zoekt u niet alleen een groepsaccommodatie die groot genoeg is voor uw vriendenvakantie of familieweekend. U wilt ook in een leuke regio op vakantie. En precies dat is Twente. Huur bijvoorbeeld fietsen bij onze receptie en ontdek de prachtige Twentse natuur. Zoals:

  1. Wierdense veld
  2. Sallandse Heuvelrug
  3. Natuurlijk Ommen

Meer over ons park en de omgeving

Nieuws overzicht