Vragen of reserveren? Bel 0546-672950 of MAIL
Menu
Online boeken

Kleinschalig vakantiepark

Bent u op zoek naar een kleinschalig vakantiepark voor een midweek weg of een heerlijke vakantie? Kom naar De Lourenshoeve in Den Ham!

Kleinschalig vakantiepark in Overijssel

Op ons sfeervolle en kleinschalige vakantiepark vindt u verschillende vakantieboerderijen. Deze accommodaties zijn sfeervol ingericht en hebben alle voorzieningen om echt te genieten van een ontspannende vakantie.

Op ons vakantiepark zijn twee verschillende accommodaties; de comfortabele vakantieboerderij voor 6 personen en de luxe vakantieboerderij voor 6 personen.

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in Twente? Bij ons vindt u groepsaccommodaties voor 12, 20 of 32 personen!

Boek nu

Kleinschalig vakantiepark

Kamperen op ons vakantiepark

Gaat u liever kamperen? Ook dat is mogelijk bij de Lourenshoeve! Onze camping is een SVR-camping en is dus het juiste adres voor een rustige en ontspannende kampeervakantie. Geniet van een eigen ruime kampeerplaats in de prachtige natuur op onze minicamping in Den Ham.

Kampeerplaats boeken

Ook voor paardenliefhebbers!

Op ons kleinschalige vakantiepark is het ideaal vertoeven voor de paardenliefhebbers. U kunt namelijk uw eigen paard meenemen op vakantie. Wij hebben een pensionstalling zodat u uw paard of pony kunt stallen. Ga samen met uw paard de omgeving ontdekken, er is genoeg te zien!

Paardencentrum

Kleinschalig vakantiepark

Vakantiewoning kopen op een vakantiepark

Wilt u ieder moment van het jaar genieten van ons vakantiepark? Koop dan één van de ruime vakantieboerderijen. Op ons park staan 3 boerderijen te koop, met elk een eigen tuin. De boerderijen hebben een prachtige ligging in een natuurrijke omgeving, liggen bij een manege en vele andere recreatiemogelijkheden.

Meer informatie

Een leuk dagje uit met de kids

In de omgeving van ons kleinschalig vakantiepark vindt u tal van leuke uitjes voor het hele gezin. Een dagje naar één van de leukste attractieparken van Nederland is altijd de juiste keuze. Aangezien er in de buurt van ons park veel attractieparken op een kleine afstand te vinden zijn, hebben wij een aantal tips voor u verzameld, voor het tofste dagje uit.

  1. Attractiepark Slagharen
  2. Dinoland Zwolle
  3. Avonturenpark Hellendoorn
  4. De Waarbeek in Hengelo

Is het slecht weer en vallen attractieparken af? Ook dan zijn er talloze opties. Denk bijvoorbeeld aan indoor speeltuinen. In de omgeving zijn ze er in overvloed. Hieronder vindt u een aantal leuke speeltuinen voor uw kindereren.

  1. Dollepret Almelo
  2. Morskieft Reutum
  3. Ballorig Nijverdal
  4. Flierefluiter Raalte

Vragen?

Heeft u vragen over ons vakantiepark, de accommodaties of een kampeervakantie? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

Contact