Vragen of reserveren? Bel 0546-672950 of MAIL
Menu
Online boeken

Kamperen bij de boer

Wilt u graag kamperen bij de boer? Op vakantiepark en camping De Lourenshoeve in Den Ham is dit mogelijk!

Kamperen bij de boer; genieten in de natuur

Kom genieten op onze sfeervolle camping in de prachtige natuur. Kamperen bij de boer is pas echt compleet wanneer u kunt genieten van een prachtige omgeving en echt tot rust kunt komen.

Boek een kampeervakantie op één van onze 15 kampeerplaatsen en geniet van het echte kampeergevoel. Onze kampeerplekken zijn ruim opgezet en bieden u uitzicht over de Twentse weilanden. U beschikt over een eigen wateraansluiting, afvoerpunt en gratis wifi. Zelfs op uw kampeerplek heeft u goed bereik.

Wist u dat wij vanaf 2018 zijn aangesloten bij Stichting Vrije Recreatie (SVR)? Dit betekent dat onze camping ideaal is een ontspannende vakantie in de natuur. 

Kom kamperen bij de boer

Faciliteiten op de camping

Om uw kampeervakantie op onze camping aangenaam te maken zijn er verschillende faciliteiten aanwezig. Er is een was- en spoelplaats, een net toiletgebouw en een wasserette.  Daarnaast is elke kampeerplaats voorzien van een eigen waterpunt en afvoer.

Voor de kinderen is er een leuke speeltuin en u bent van harte welkom voor een drankje in onze kantine. Een dagje erop uit? Wij geven u graag een aantal tips voor leuke uitjes.

Bekijk onze faciliteiten

Kamperen bij de boer

Kom kamperen met eigen paard

Op De Lourenshoeve is uw paard ook van harte welkom. Neem uw eigen paard of pony dus gerust mee op vakantie. Dat is pas echt kamperen bij de boer! Er is genoeg stalruimte op de camping en er zijn verschillende mooie ruiterpaden in de omgeving. U en uw paard zullen zich geen dag vervelen.

Lees verder