Jouw vakantie begint hier

herfstvakantie

Geniet van de herfstkleuren op vakantiepark de Lourenshoeve. De eerste bladeren liggen op de grond; dit betekent dat het herfst is! Komt u nog even genieten van een heerlijke vakantie in Overijssel? In een sfeervolle vakantieboerderij midden in de natuur is dat echt genieten. De Lourenshoeve ligt prachtig tegen het Zandstuve bos, ontdek de prachtige herfst-gekleurde bossen te voet of met de fiets of te paard en ruik de geur van de herfst. 

Beschikbaarheid bekijken

Prachtige omgeving

De omgeving van de Lourenshoeve is ideaal voor een mooie herfstwandeling door de bossen of een fietstocht. Neem dus vooral uw wandelschoenen en fiets mee om een dag op pad te gaan. Er echt even uitgaan doe je door het natuurgebied de Engbertsdijksvenen en het mooie natuurmonument Kasteel Eerde te bezoeken. Maar ook een dagje zwemmen of een bezoekje aan het Avonturenpark behoren tot de mogelijkheden. 

Ontdek de omgeving

Paardrijden tijdens uw vakantie of uw paard meebrengen op vakantie? Dat kan ook op ons vakantiepark. Een herfstvakantie midden in de natuur was nog nooit zó leuk!

Lees hier meer informatie

Weekend of week weg in de herfst?

De herfstvakantie van 2023 is bij uitstek het moment om samen met familie of vrienden weg te gaan. De herfstvakantie heeft twee weekenden, maar u kan natuurlijk ook gewoon de hele week langskomen met uw gezelschap! Bij aankomst voelen onze accommodaties direct als thuiskomen door de gezellige en moderne inrichting. In de ruime woonkamers is het echt gezellig om met zijn allen te zitten en (bord)spelletjes te spelen, na bijvoorbeeld een mooie herfstwandeling. In de herfst draait het echt om samen zijn en tot rust komen. Wij hopen u dit te mogen faciliteren met onze mooie vakantieboerderijen en groepsaccommodaties op ons vakantiepark in Twente!