Vragen of reserveren? Bel 0546-672950 of MAIL
Menu
Online boeken

Faciliteiten

De groepsaccommodaties bieden u alle faciliteiten voor een geslaagde familie- of vriendenuitje. Wij hebben onze faciliteiten voor u op een rij gezet:

Professionele keuken

Ook met grote groepen kunt u tijdens de vakantie genieten van een heerlijke maaltijd. Dit dankzij de professionele keuken die u in onze groepsaccommodaties vindt. Eet smakelijk!

Speeltuin

Op het vakantiepark vindt u een speeltuin waar uw kinderen tijdens de vakantie volop gebruik van kunnen maken. Dat wordt een vakantie met heel erg veel speelplezier voor de kleine vakantieganger.

Gratis wifi

Die ene leuke vakantiefoto op social media plaatsen, uw email checken of gewoon even lekker op het internet surfen. Geen probleem. Bij ons kunt u gratis gebruik maken van het wifi netwerk.

Fietsverhuur

Even niet met uw paard, maar met de fiets de omgeving ontdekken? U kunt bij ons een fiets huren en de mooiste plekjes van de omgeving bezoeken. Van pittoreske dorpjes tot prachtige natuur... Genieten!

Tafeltennis

Daag uw familie of vrienden uit voor een potje tafeltennis. Wie gaat er winnen?

Huifkartochten

Bent u op zoek naar een leuke activiteit? Het is mogelijk om een huifkartocht te boeken. Vraag bij onze receptie naar alle mogelijkheden.

Paardrijlessen

De basisprincipes van springen en dressuur onder de knie krijgen of werken aan uw persoonlijke verbeterpunten? Het maakt niet uit of u beginner of gevorderde bent. Het is bij ons mogelijk om paardrijlessen te volgen met uw eigen paard of een manegepaard. Meer weten? Lees hier verder voor alle mogelijkheden.