Vragen of reserveren? Bel 0546-672950 of MAIL
Menu
Online boeken

Groepsaccommodatie Twente

Met vrienden of familie een weekendje weg naar Twente? Dan bent u vast op zoek naar een gezellige groepsaccommodatie! De Lourenshoeve biedt verschillende mogelijkheden voor een groepsaccommodatie in Twente.

Groepsaccommodatie Twente

Wanneer u er met een grotere groep op uit wilt in een prachtige omgeving is Twente een zeer goede keuze. Bij de Lourenshoeve in Den Ham vindt u verschillende groepsaccommodaties voor bijvoorbeeld een familiereünie of een vriendenweekend

Alle accommodaties hebben alle benodigde voorzieningen voor een heerlijke vakantie of weekend weg.

Groepsaccommodatie Twente

Direct boeken

Vakantiepark in Twente

Op de Lourenshoeve is er genoeg te doen voor jong en oud. Onze groepsaccommodaties geven met een gezellige woonkamer al ruimte voor gezellig samen zijn of een bordspel. Maar ook wanneer u erop uit wilt is er genoeg te doen.

Op het park is er voor de kinderen een speeltuin zodat zij lekker kunnen klimmen en klauteren. Wanneer u van het park af wilt raden wij aan om de omgeving met de fiets te ontdekken. Heeft u geen eigen fiets meegenomen? Geen probleem! U kunt namelijk bij ons een fiets huren zodat u er één of meerdere dagen met de fiets op uit kunt.

Wij hebben een paar tips voor u verzameld, zodat u de mooiste plekjes ontdekken:

  1. Wierdense veld
  2. Sallandse Heuvelrug
  3. Natuurlijk Ommen

Bekijk al onze tips voor de omgeving

Contact

Heeft u vragen over ons vakantiepark of onze groepsaccommodaties in Twente? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

Contact