Vragen of reserveren? Bel 0546-672950 of MAIL
Menu
Online boeken

Groepsaccommodatie Twente

Met vrienden of familie een weekendje weg naar Twente? Dan bent u vast op zoek naar een gezellige groepsaccommodatie! De Lourenshoeve biedt verschillende mogelijkheden voor een groepsaccommodatie in Twente.

Groepsaccommodatie Twente

Wanneer u er met een grotere groep op uit wilt in een prachtige omgeving is Twente een zeer goede keuze. Bij de Lourenshoeve in Den Ham vindt u verschillende groepsaccommodaties voor bijvoorbeeld een familiereünie, bedrijfsuitje of een vriendenweekend.

Alle accommodaties hebben alle benodigde voorzieningen voor een heerlijke vakantie of weekend weg. Bijvoorbeeld extra sets servies en bestek, een handige vaatwasser en zelfs een eigen toilet per slaapkamer.

Boek een van onze groepsaccommodaties

Genieten van uiteenlopende gerechten

We begrijpen dat u tijdens uw vakantie met vrienden, familie of collega's niet altijd zin heeft om te koken voor een grote groep. Vanuit uw groepsaccommodatie in Twente bereikt u al snel gezellige restaurantjes en cafés. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij een aantal gezellige restaurants voor u op een rijtje gezet:

  1. Harwig Den Ham
  2. 'n Esch Den Ham
  3. Bacco in Marle
  4. Zandstuve Lucky Baskets
  5. De Aanleg Vroomshoop

Ontdek de beste restaurants in de buurt

Groepsaccommodatie Twente

Wat kunt u allemaal doen?

Op de Lourenshoeve is er genoeg te doen voor jong en oud. Onze groepsaccommodaties geven met een gezellige woonkamer al ruimte voor gezellig samen zijn of een bordspel. Maar ook wanneer u erop uit wilt is er genoeg te doen.

Op het park is er voor de kinderen een speeltuin zodat zij lekker kunnen klimmen en klauteren.

Onze tip: verken de prachtige omgeving

Wanneer u van het park af wilt raden wij aan om de omgeving met de fiets te ontdekken. Heeft u geen eigen fiets meegenomen? Geen probleem! U kunt namelijk bij ons een fiets huren zodat u er één of meerdere dagen met de fiets op uit kunt.

Wij hebben een paar tips voor u verzameld, zodat u de mooiste plekjes ontdekken:

  1. Wierdense veld
  2. Sallandse Heuvelrug
  3. Natuurlijk Ommen

Bekijk al onze tips voor de omgeving

Groepsaccommodatie Twente boeken

Weet u al met hoeveel vrienden, familieleden of collega´s u op vakantie wilt? Bekijk dan snel het overzicht met onze beschikbare groepsaccommodaties en boek uw vakantie in Twente.

Kies uw favoriete groepsaccommodatie Twente