Vragen of reserveren? Bel 0546-672950 of MAIL
Menu
Online boeken

Groepsaccommodatie Twente

Met vrienden of familie een weekendje weg naar Twente? Dan bent u vast op zoek naar een gezellige groepsaccommodatie! De Lourenshoeve biedt verschillende mogelijkheden voor een groepsaccommodatie in Twente.

Groepsaccommodatie Twente

Wanneer u er met een grotere groep op uit wilt in een prachtige omgeving is Twente een zeer goede keuze. Bij de Lourenshoeve in Den Ham vindt u verschillende groepsaccommodaties voor bijvoorbeeld een familiereünie of een vriendenweekend

Alle accommodaties hebben alle benodigde voorzieningen voor een heerlijke vakantie of weekend weg.

Groepsaccommodatie Twente

Direct boeken

Vakantiepark in Twente

Op de Lourenshoeve is er genoeg te doen voor jong en oud. Onze groepsaccommodaties geven met een gezellige woonkamer al ruimte voor gezellig samen zijn of een bordspel. Maar ook wanneer u erop uit wilt is er genoeg te doen.

Op het park is er voor de kinderen een speeltuin zodat zij lekker kunnen klimmen en klauteren. Wanneer u van het park af wilt raden wij aan om de omgeving met de fiets te ontdekken. Heeft u geen eigen fiets meegenomen? Geen probleem! U kunt namelijk bij ons een fiets huren zodat u er één of meerdere dagen met de fiets op uit kunt.

Wij hebben een paar tips voor u verzameld, zodat u de mooiste plekjes ontdekken:

  1. Wierdense veld
  2. Sallandse Heuvelrug
  3. Natuurlijk Ommen

Bekijk al onze tips voor de omgeving

Genieten van uiteenlopende gerechten

We begrijpen dat u tijdens uw vakantie met vrienden, familie of collega's niet altijd zin heeft om te koken voor een grote groep. Vanuit uw groepsaccommodatie in Twente, bereikt u al snel gezellige restaurantjes en cafés. Kies een voor u sfeervol restaurant uit en geniet van de heerlijke gerechten van de menukaart. Gezamenlijk dineren, wellicht het leukste van uw vakantie! Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij een aantal gezellige restaurants voor u op een rijtje gezet:

  1. Harwig Den Ham
  2. 'n Esch Den Ham
  3. Bacco in Marle
  4. Zandstuve Lucky Baskets
  5. De Aanleg Vroomshoop

Contact

Heeft u vragen over ons vakantiepark of onze groepsaccommodaties in Twente? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

Contact

Wist u dat...

Er weer geboekt kan worden voor een vakantie in 2021 op Vantiepark de Lourenshoeve. Kom ook gezellig in 2021 met uw vrienden, familie of zelfs collega's kamperen of overnachten in een luxe vakantieboerderij op ons kleinschalig park in Twente. Wij verwelkomen u graag op ons vakantiepark! Zien we u ook terug in 2021?

Vakantie 2021 boeken