Jouw vakantie begint hier
Ritje op de elektrische scooter

Verhuur E-Nookie

Bij Vakantiepark de Lourenshoeve hebben we de perfecte manier gevonden om de prachtige omgeving op een milieuvriendelijke manier te verkennen: de E-Nookie!

Stap op de 100% elektrische scooter en laat je verrassen door de adembenemende bezienswaardigheden die de regio van Den Ham te bieden heeft.
Met een snelheid van 25 kilometer per uur zoef je moeiteloos door het landschap, terwijl je geniet van de ultieme vrijheid die deze duurzame scooters bieden. Vanaf het startpunt (ons vakantiepark) rijdt je door betoverende weilanden en prachtige bossen. Of wil je de pittoreske stadscentra van Den Ham, Nijverdal, Hellendoorn, Vroomshoop, Marle of Daarle verkennen? Geen probleem, de E-Nookie brengt je er moeiteloos naartoe. Wij hebben alvast  een mooie route voor je uigezet, deze route is  verkrijgbaar bij onze receptie.
Let wel op: om de E-Nookie te besturen, dien je minimaal 18 jaar oud te zijn en in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B. Ook mag je de laatste 2 jaar geen rij ontzegging hebben gehad. Helaas is er geen ruimte voor een passagier achterop, maar dat betekent dat je de E-Nookie echt helemaal voor jezelf hebt!