Jouw vakantie begint hier

Faciliteiten groepsaccommodaties

De groepsaccommodaties bieden je alle faciliteiten voor een geslaagde familie- of vriendenuitje. Wij hebben onze faciliteiten voor je op een rij gezet:

Professionele keuken

Ook met grote groepen kun je tijdens de vakantie genieten van een heerlijke maaltijd. Dit dankzij de professionele keuken die je in onze groepsaccommodaties vindt. Eet smakelijk!

Speeltuin

Op het vakantiepark vindt je een speeltuin waar je kinderen tijdens de vakantie volop gebruik van kunnen maken. Dat wordt een vakantie met heel erg veel speelplezier voor de kleine vakantieganger.

speeltuin lourenshoeve

Gratis wifi

Die ene leuke vakantiefoto op social media plaatsen, je email checken of gewoon even lekker op het internet surfen. Geen probleem. Bij ons kan je gratis gebruik maken van het wifi netwerk.

Fietsverhuur

Even niet met je paard, maar met de fiets de omgeving ontdekken? Je kan bij ons een fiets huren en de mooiste plekjes van de omgeving bezoeken. Van pittoreske dorpjes tot prachtige natuur... Genieten!

Tafeltennis

Daag je familie of vrienden uit voor een potje tafeltennis. Wie gaat er winnen?

Huifkartochten

Ben je op zoek naar een leuke activiteit? Het is mogelijk om een huifkartocht te boeken. Vraag bij onze receptie naar alle mogelijkheden.

Paardrijlessen

De basisprincipes van springen en dressuur onder de knie krijgen of werken aan je persoonlijke verbeterpunten? Het maakt niet uit of je beginner of gevorderde bent. Het is bij ons mogelijk om paardrijlessen te volgen met jouw eigen paard of een manegepaard. Meer weten? Lees hier verder voor alle mogelijkheden.

Manege de Lourenshoeve