Jouw vakantie begint hier

Faciliteiten

Speeltuin

Speeltuin

Klimmen, klauteren, glijden...

Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen. Op het vakantiepark kunnen zij zich uitleven in de speeltuin. 

Broodjes service

Broodjes service

Perfecte start van de dag

's Ochtends wakker worden met heerlijke verse broodjes als ontbijt. Dat is het echte vakantiegevoel! Wij hebben een broodjes service, zodat u elke vakantiedag perfect start.

Wasserette

Wasserette

Een wasje doen

Tijdens de vakantie word je kleding en vooral die van de kinderen snel vies. Geen probleem, want in onze wasserette kun je terecht voor een wasje.

Oplaadpunt elektrische auto

Oplaadpunt elektrische auto

Laadpaal op de parkeerplaats

Op ons vakantiepark beschikken we over 2 oplaadpunten voor een electrische auto. Deze palen zijn te vinden op de algemene parkeerplaats bij de receptie.

Fietsverhuur

Fietsverhuur

Ontdek de omgeving

Wil je de omgeving ook eens ontdekken per fiets, maar heb je deze niet meegenomen? Bij ons kun je een fiets huren. Je kan bij ons ook gratis wandel- en fietsroutes krijgen, zodat je de mooiste plekken kunt ontdekken.

Wifi

Wifi

Altijd bereikbaar

Ook tijdens de vakantie is internet niet meer weg te denken. Bij ons kan je gratis gebruik maken van wifi. Zo ben je ook tijdens je vakantie altijd en overal online.

Verhuur E-Nookie

Verhuur E-Nookie

Ritje op de elektrische scooter

Stap op de 100% elektrische scooter en laat je verrassen door de adembenemende bezienswaardigheden die de regio van Den Ham te bieden heeft.

Kantine

Kantine

Gezelligheid opzoeken

Voor een heerlijk drankje ben je van harte welkom in de kantine. Daarnaast vind je hier leesmateriaal, spelletjes en informatie over de omgeving. Wil je eropuit? In de kantine vind je diverse wandel- en fietsroutes om de omgeving te ontdekken.