Vragen of reserveren? Bel 0546-672950 of MAIL
Menu
Online boeken

Coronavirus

Op dit moment zijn er veel vragen over het coronavirus en een verblijf op De Lourenshoeve. Wij volgen natuurlijk ook nauwlettend de richtlijnen van de Nederlandse overheid en nemen alle noodzakelijke maatregelen, zodat u kunt blijven genieten van een wel verdiende vakantie op ons park.

Vakantiepark De Lourenshoeve is een kleinschalig vakantiepark en wij hebben geen openbare faciliteiten waardoor onze accommodaties gewoon beschikbaar zijn om er even tussenuit te gaan. U kunt blijven genieten van het Twentse Landschap en er te voet en op de fiets op uitgaan. Natuurlijk nemen wij wel extra maatregelen wat betreft hygiëne zodat u zonder zorgen kunt genieten van een ontspannen verblijf in deze hectische tijd.

Manege- en verenigingslessen zijn tot 6 april 2020 afgelast. Dit betekent ook dat er geen groepsactiviteiten, zoals georganiseerde buitenritten, mogen plaatsvinden. Ook is het niet toegestaan voor ruiters en paarden de accommodatie te gebruiken voor training.

De manege is alleen geopend voor pensionklanten, personeel, dienstverleners zoals hoefsmid en leveranciers. Zij mogen De Lourenshoeve bezoeken voor de dagelijkse verzorging en training van hun paard en dienen de voorgeschreven hygiënemaatregelen in acht te nemen.

Heeft u tot 6 april al een verblijf geboekt op De Lourenshoeve dan kunt u dus gewoon komen.
Wilt u toch liever op een ander moment vakantie komen vieren dan kunt u uw vakantie omboeken. Hiervoor kunt u via de mail contact met ons opnemen.

Pas goed op uzelf en elkaar.

Contact

De Lourenshoeve

Het actuele nieuws over het Coronavirus vindt u op: 

https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus