Vragen of reserveren? Bel 0546-672950 of MAIL
Menu
Online boeken

Op zoek naar een fijne camping in Twente? Kom kamperen op De Lourenshoeve in Den Ham! Ook uw paard is van harte welkom op onze camping.

Rustige camping in Twente

Even helemaal niks hoeven en genieten van de Twentse natuur, dat klinkt heerlijk toch? Dit kan wanneer u komt kamperen op onze kleinschalige camping in Twente. De Lourenshoeve biedt u tal van mogelijkheden om echt te genieten van een heerlijke vakantie.

Camping Twente

Kamperen of huren?

Boek één van onze ruime kampeerplaatsen en vier vakantie in uw eigen tent, camper of caravan. Wij zijn een kleinschalige camping in Twente, want we hebben slechts 15 kampeerplekken. Wilt u dus bij ons staan? Reserveer dan op tijd online. Dan geniet u van:

  • veel rust
  • uw eigen wateraansluiting
  • een eigen afvoerpunt
  • gratis wifi op uw plek

Reserveer een kampeerplaats

Liever een accommodatie huren? Ervaar het echte plattelandsleven in onze 6-persoons vakantieboerderijen. Dit zijn sfeervolle en nostalgische accommodaties, die voorzien zijn van alle voorzieningen om uw vakantie helemaal compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan een mooi terras, combimagnetron en boxspringbedden.

Vakantieboerderijen

Alles over onze camping in Twente

Op onze camping in Twente hebben we verschillende faciliteiten om u van alle gemakken te voorzien. Er is een broodjes service waarmee u elke ochtend lekker wakker kunt worden met vers gebakken broodjes, een wasserette en een leuke speeltuin.

Bovendien verhuren wij fietsen voor één of meerdere dagen. Zo kunt u Twente in rustig tempo ontdekken. Heeft u wat inspiratie voor leuke routes nodig? In onze kantine vindt u diverse wandel- en fietsroutes door de omgeving van onze camping. Uiteraard vertellen onze medewerkers u ook graag hun persoonlijke favoriet.

Benieuwd naar alle faciliteiten?

Neem uw paard mee op vakantie in Twente

Wat is er nou leuker en gezelliger dan uw eigen paard meenemen op vakantie? Op De Lourenshoeve in Twente is dit mogelijk! Omdat wij een eigen paardensportcentrum en pensionstalling hebben, is er genoeg ruimte voor u en uw paard om samen vakantie te vieren.

Boek nu een vakantie op onze camping in Twente

Contact