Vragen of reserveren? Bel 0546-672950 of MAIL
Menu
Online boeken

Op zoek naar een fijne camping in Twente? Kom kamperen op De Lourenshoeve in Den Ham! Ook uw paard is van harte welkom op onze camping.

Rustige camping in Twente

Even helemaal niks hoeven en genieten van de Twentse natuur, dat klinkt heerlijk toch? Dit kan wanneer u komt kamperen op onze camping in Twente. De Lourenshoeve biedt u tal van mogelijkheden om echt te genieten van een heerlijke vakantie.

Camping Twente

Kamperen of huren?

Boek één van onze ruime kampeerplaatsen en vier vakantie in uw eigen tent, camper of caravan. Liever een accommodatie huren? Ervaar het echte plattelandse leven in onze vakantieboerderijen. Sfeervolle en nostalgische accommodaties met alle voorzieningen om uw vakantie helemaal compleet te maken.

Kampeerplaatsen

Vakantieboerderijen

Onze faciliteiten

Op onze camping in Twente hebben we verschillende faciliteiten om u van alle gemakken te voorzien. Er is een broodjes service waarmee u elke ochtend lekker wakker kunt worden met vers gebakken broodjes, een wasserette en een leuke speeltuin.

Wilt u er een dagje op uit? Er is in de omgeving genoeg te doen! Ga lekker wandelen of fietsen en ontdek de verschillende routes in de omgeving. Wanneer u geen eigen fiets heeft meegenomen kunt u er bij ons eentje huren voor één of meerdere dagen.

Neem uw paard mee op vakantie in Twente

Wat is er nou leuker en gezelliger dan uw eigen paard meenemen op vakantie? Op De Lourenshoeve in Twente is dit mogelijk! Omdat wij een eigen paardensportcentrum en pensionstalling hebben, is er genoeg ruimte voor u en uw paard om samen vakantie te vieren.

Boek nu een vakantie op onze camping in Twente

Contact