Vragen of reserveren? Bel 0546-672950 of MAIL
Menu
Online boeken

Camping nabij Hardenberg

De Lourenshoeve is een prachtige camping & vakantiepark nabij Hardenberg. Kom tot rust en geniet van de prachtige natuur tijdens een kampeervakantie of boek een vakantie of weekend weg in een sfeervolle kampeerboerderij.

Kleinschalige camping bij Hardenberg

Camping De Lourenshoeve is kleinschalig en gezellig en ligt in het prachtige Twentse landschap. Op onze camping kunt u kamperen of verblijven in een sfeervolle accommodatie.

Er zijn 15 kampeerplaatsen voor tenten en caravans. Vanaf de ruime kampeerplaatsen heeft u uitzicht op de weilanden en kunt u echt genieten van de prachtige natuur. Kortom, zoekt u een camping in de omgeving van Hardenberg? Kom naar De Lourenshoeve!

Boek nu

 Camping Hardenberg

Sfeervolle vakantieboerderij huren

Heeft u geen eigen tent of caravan of wilt u liever een accommodatie huren? Op ons vakantiepark staan sfeervolle vrijstaande vakantieboerderijen. Deze nostalgische boerderijen zijn geschikt voor 6 personen en zijn volledig ingericht.

Bekijk de boerderijen

Met eigen paard op vakantie?

Op onze camping is uw eigen paard of pony ook van harte welkom! Er is voldoende stalruimte en de omgeving biedt allerlei mogelijkheden voor mooie tochten. Bekijk ook eens ons paardencentrum. Hier is het mogelijk om paardrijlessen te volgen tijdens de vakantie op onze camping.

Paardensportcentrum

Boek nu!

Boek snel een kampeerplaats of een verblijf in een vakantieboerderij op onze camping nabij Hardenberg. Komt u er niet helemaal uit of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Contact