Vragen of reserveren? Bel 0546-672950 of MAIL
Menu
Online boeken

Camping nabij Hardenberg

De Lourenshoeve is een prachtige camping & vakantiepark nabij Hardenberg. Kom tot rust en geniet van de prachtige natuur tijdens uw vakantie in Twente. Gaat u voor een kampeervakantie of verblijft u in een van onze sfeervolle kampeerboerderijen? De keus is aan u.

Kleinschalige camping bij Hardenberg

Camping De Lourenshoeve is kleinschalig en gezellig en ligt in het prachtige Twentse landschap. Op onze camping kunt u kamperen of verblijven in een sfeervolle accommodatie.

Er zijn 15 kampeerplaatsen voor tenten en caravans. Deze zijn ruim opgezet. U beschikt over een eigen wateraansluiting, afvoerpunt en gratis wifi. Zelfs op uw kampeerplek heeft u goed bereik.

Vanaf de ruime kampeerplaatsen heeft u uitzicht op de weilanden en kunt u echt genieten van de prachtige natuur. Kortom, zoekt u een natuurrijke camping in de omgeving van Hardenberg? Kom naar De Lourenshoeve!

Boek uw kampeerplek

Camping Hardenberg

Sfeervolle vakantieboerderij huren

Heeft u geen eigen tent of caravan of wilt u liever een accommodatie huren? Ook dat kan. Op ons vakantiepark staan namelijk sfeervolle vrijstaande vakantieboerderijen. Deze nostalgische boerderijen zijn geschikt voor 6 personen en zijn volledig ingericht. Daardoor kunt u bijvoorbeeld genieten van heerlijke boxspringbedden, een combimagnetron en natuurlijk een mooi terras.

Bekijk de boerderijen

Met eigen paard op vakantie?

Op onze camping is uw eigen paard of pony ook van harte welkom! Er is voldoende stalruimte in onze manage en de omgeving biedt allerlei mogelijkheden voor mooie tochten. Tip: bekijk ook eens ons paardencentrum. Hier is het mogelijk om paardrijlessen te volgen tijdens de vakantie op onze camping.

Paardensportcentrum

Boek nu!

Boek snel een kampeerplaats of een verblijf in een vakantieboerderij op onze camping nabij Hardenberg. Komt u er niet helemaal uit of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Contact