Vragen of reserveren? Bel 0546-672950 of MAIL
Menu
Online boeken

Camping den Ham

Kamperen op een camping in Overijssel? De Lourenshoeve in Den Ham is een gezellige en natuurrijke camping waar u kunt genieten van een heerlijke kampeervakantie in het prachtige Twente.

Camping in Den Ham

De Lourenshoeve is een camping gelegen in Den Ham. Onze camping is zeker niet zomaar een camping. Wat camping de Lourenshoeve zo bijzonder maakt is dat het naast camping en vakantiepark ook een paardensportcentrum is.
Kortom: De ideale vakantiebestemming voor een paardenliefhebber want u kunt uw paard gewoon meenemen op vakantie!

Unieke paardensport camping Den Ham

Wat is er nu fijner dan tijdens uw vakantie lekker een eind te gaan paardrijden in een prachtige omgeving? Onze camping in Den Ham is de ideale uitvalsbasis voor mooie tochten in de omgeving.
Camping de Lourenshoeve ligt midden in het groen van oostelijk Nederland en deze omgeving is uitermate geschikt voor een prachtige rit door de natuur.

Ontdek onze faciliteiten

Natuurlijk heeft onze camping Den Ham meer te bieden dan paardrijden alleen. Wanneer u een dagje niet op stap wilt kunnen u en uw paard fijn tot rust komen. U heeft op onze camping onder andere de beschikking over: ·

Wanneer u kiest voor een dagje relaxen op de camping kunt u uw paard gewoon bij ons stallen.

Boek uw vakantie eenvoudig online

Op onze minicamping Den Ham staan 15 luxe kampeerplekken op u te wachten. Overal heeft u gratis wifiverbinding en een eigen water- en afvoerpunt op uw plek. Bovendien geniet u van een prachtig uitzicht over de Twentse weilanden.

We kunnen wel 100 redenen verzinnen waarom een vakantie op onze camping in Den Ham een goed idee is maar het beste kunt u het gewoon zelf ervaren. Boek nu direct uw verblijf op onze camping, we heten u van harte welkom!

Eenvoudig online boeken

camping den ham