Vragen of reserveren? Bel 0546-672950 of MAIL
Menu
Online boeken

Faciliteiten

Tijdens uw kampeervakantie bij ons geniet u van alle rust, ruimte en gastvrijheid. Vanaf 2018 zijn wij aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie (SVR). Om u en uw kinderen een comfortabele vakantie te bieden hebben wij diverse faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

Sanitaire voorzieningen

Tijdens uw verblijf bij ons kunt u gebruik maken van onze goede sanitaire voorzieningen. Zo geniet u van een heerlijke kampeervakantie met alle comfort die u nodig heeft. Onze sanitaire voorzieningen zijn:

  1. Was- en spoelplaats
  2. Toiletgebouw
  3. Wasserette

Elke kampeerplaats is voorzien van 10 Ampere stroom en een eigen waterpunt met afvoer naast de caravan. Op de minicamping vindt u ook voorzieningen voor het storten van uw afval.

Speeltuin

Terwijl u voor uw tent of caravan geniet, klimmen en klauteren uw kinderen er op los op de speeltoestellen. Volop genieten!

Breng uw eigen paard mee!

Breng gerust uw eigen paard mee op vakantie, want wij bieden u alle faciliteiten voor uw paard. Stalruimte voor paarden en rijtuigen en prachtige routes om te rijden.

Wilt u meer informatie hierover? Lees dan snel hier verder.

Broodjes service

Wakker worden met heerlijke verse broodjes. Dat is echt genieten! Met onze speciale broodjes service kunt u elke vakantiedag perfect starten.

Kantine

Voor een heerlijk drankje bent u van harte welkom in de kantine. Daarnaast vindt u hier leesmateriaal, spelletjes en informatie over de omgeving. Wilt u eropuit? In de kantine vindt u diverse wandel- en fietsroutes om de omgeving te ontdekken.

Fietsverhuur

Heeft u uw eigen fiets niet meegenomen? Dan is het echt de moeite waard om een fiets bij ons te huren, want er is zoveel te zien in de omgeving. Bovendien kunt u gratis fiets- en wandelroutes krijgen om alle mooie plekjes te ontdekken.