Vragen of reserveren? Bel 0546-672950 of MAIL
Menu
Online boeken

Bungalowpark Overijssel

Bent u op zoek naar een leuk bungalowpark Overijssel om uw vakantie in eigen land door te brengen? Kom dan naar de Lourenshoeve, een gezellig bungalowpark voor mens én paard in Overijssel. Hier kunt u van uw welverdiende rust genieten.

Ruime bungalow huren?

Op ons bungalowpark Overijssel vindt u twee soorten ruime bungalows. Deze oude boerderijen zijn omgebouwd tot vakantieverblijven. Hierdoor kunt u genieten in een heerlijk ruime vakantieboerderij.

De vakantieboerderij is bedoeld voor 6 personen. Deze bungalows zijn vrijstaand en hebben twee slaapkamers op de eerste verdieping. Beneden vindt u nog een slaapkamer. Hier bevinden zich ook de badkamer en het aparte toilet. Natuurlijk kunt u overdag in de ruime woonkamer met televisie zitten, maar vergeet vooral niet op het terras van het mooie weer en de rust om u heen te genieten. Vanaf de bungalow heeft u namelijk een prachtig uitzicht! Koken doet u in de open keuken met koelkast en vriesvak. De keuken is bovendien volledig ingericht.

Bungalow boeken

Bungalowpark Overijssel

Wilt u graag wat meer luxe? Boek dan een van onze luxe bungalows voor 6 personen. Deze zijn groter en luxer ingericht dan de gewone vakantieboerderijen. Zo heeft de woonkamer geen televisie, maar een flatscreen-tv én een sfeerhaard. Vanuit de woonkamer loopt u eenvoudig door de openslaande deuren het terras op. Zo kunt u meteen van de rust en ruimte om u heen genieten. Want dat vindt u in Overijssel zeker! De open keuken van onze luxe bungalows heeft een vaatwasser. De verdere inventaris van de ruime keuken vindt u hier. Evenals bij de gewone vakantieboerderijen hebben ook onze luxe bungalows 3 slaapkamers, waarvan 1 beneden. De badkamer bestaat uit wastafel en douche. Het toilet zit apart.

Voor beide soorten bungalows geldt dat u 1 auto direct voor de deur kunt parkeren. Zo hoeft u niet zo ver te lopen met uw tassen en koffers. Beide soorten bungalows zijn rookvrij. Mocht u bijvoorbeeld allergisch zijn voor honden of katten, dan kunt u bij uw boeking aangeven dat u een huisdiervrije bungalow wilt huren.

Ontdek onze fantastische faciliteiten

Natuurlijk komt u naar Overijssel vanwege de ruimte en rust die u hier vindt. Maar wanneer u een leuk bungalowpark Overijssel zoekt, zijn goede faciliteiten ook belangrijk. Gelukkig is dat precies wat u op de Lourenshoeve te wachten staat.

Zo kunt u gebruik maken van onze broodjesservice. Dat betekent dat wij ´s ochtends verse broodjes als ontbijt aan u leveren. En knoeit een van uw kinderen per ongeluk een deel van zo´n lekker broodje op zijn of haar kleding? Ook dat is geen probleem, want onze wasserette is vlakbij. Hier kunt u al uw kleding eenvoudig wassen.

Op ons bungalowpark Overijssel kunnen uw kinderen zich urenlang vermaken in de speeltuin. Lekker klimmen, klauteren en van de glijbaan af – ze zijn uren zoet! Ondertussen kunt u via de gratis wifiverbinding in uw bungalow even snel vakantiefoto´s delen of gewoon lekker online surfen.

Bekijk alle faciliteiten

Lekker met uw paard op vakantie?

Onderdeel van ons bungalowpark Overijssel is Paardensportcentrum de Lourenshoeve, een 4-sterren FNRS-accommodatie voor jouw paard of pony. Hier kunt u tijdens uw vakantie in Overijssel uw eigen paard stallen. Zo kunt u samen genieten van de Overijsselse natuur of gewoon lekker in een van de binnenmaneges paardrijden. Heeft u geen eigen paard, maar wilt u wel graag paardrijden tijdens uw vakantie? Ook dat kan bij ons bungalowpark Overijssel.

Bij ons kunt namelijk u veilig (leren) paardrijden. Gezellig met uw eigen paard of op een van onze paarden. Onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs kunt u meedoen met de groepslessen of individuele lessen aanvragen. Wij helpen zowel beginnelingen als gevorderde ruiters. U kunt de volgende lessen volgen:

  • Zitlessen
  • Springlessen
  • Kinderlessen
  • Ponyritje door de omgeving (op een lieve wandelpony)
  • Ponydagkamp

Bungalowpark Overijssel boeken

Heeft u ook zo´n zin om de rust en ruimte op ons bungalowpark Overijssel te ervaren? Boek dan nu uw welverdiende vakantie in het prachtige Overijssel en vergeet vooral niet uw paard mee te nemen.

Bungalowpark Overijssel boeken