Jouw vakantie begint hier

bungalowpark overijssel

Zoekt u een leuk bungalowpark Overijssel om uw vakantie in eigen land door te brengen? Kom dan naar De Lourenshoeve, een gezellig bungalowpark voor mens én paard in Overijssel. Hier kunt u van uw welverdiende rust genieten. Boek hier uw favoriete vakantiehuisje bij Ommen of kom gezellig kamperen!

Vakantiehuisje huren

Ruime bungalow huren in 2024?

Op ons bungalowpark Overijssel vindt u twee soorten ruime bungalows. Dat zijn oude boerderijen die we hebben omgebouwd tot vakantieverblijven. U kunt kiezen tussen:

 • gewone 6-persoons vakantieboerderij
 • luxe 6-persoons vakantieboerderij

Deze oude boerderijen zijn omgebouwd tot vakantieverblijven en staan op onze camping in Overijssel. Hierdoor kunt u genieten in een heerlijk ruime vakantieboerderij met een schitterende natuurlijke omgeving. Komt u genieten in een van onze vakantiehuisjes bij Ommen?

Onze gewone 6-persoons vakantieboerderij

De 6-persoons vakantieboerderijen op onze camping in Overijssel zijn vrijstaand en hebben twee slaapkamers op de eerste verdieping. Beneden vindt u nog een slaapkamer. Hier bevinden zich ook de badkamer en het aparte toilet. Koken doet u in de open keuken met koelkast en vriesvak.

Natuurlijk kunt u overdag in de ruime woonkamer met televisie zitten, maar vergeet vooral niet op het terras van het mooie weer en de rust om u heen te genieten. Vanaf de bungalow heeft u namelijk een prachtig uitzicht over de Twentse weilanden.

Goed om te weten:

 • rookvrij
 • gratis wifi in uw bungalow
 • parkeerplaats voor de auto naast uw bungalow

Boek een gewone bungalow

Onze luxe 6-persoons vakantieboerderij

Wilt u graag wat meer luxe? Boek dan een van de luxe vakantieboerderijen op ons bungalowpark in Overijssel. Deze zijn groter en luxer ingericht dan de gewone vakantieboerderijen. De belangrijkste verschillen:

 • dezelfde indeling, maar dan groter
 • flatscreen TV in plaats van een gewone televisie
 • sfeerhaard
 • senseo-apparaat
 • vaatwasser

Zoals gezegd hebben de luxe vakantieboerderijen op ons vakantiepark in de Achterhoek dezelfde indeling als de gewone vakantieboerderijen. Ze zijn alleen groter. Dat betekent dat u buiten een privéterras met grote tuin vindt. Door de voordeur of de openslaande terrasdeuren loopt u de bungalow binnen.

Op de begane grond van onze vakantiehuisjes in Overijssel bevinden zich de ruime woonkamer met open keuken, de badkamer en een van de slaapkamers. Boven vindt u de andere beide slaapkamers.

Goed om te weten:

 • rookvrij
 • gratis wifi in uw bungalow
 • parkeerplaats voor de auto naast uw bungalow

Boek een luxe bungalow

Ontdek onze fantastische faciliteiten van ons vakantiepark in de Achterhoek

Natuurlijk komt u naar Overijssel vanwege de ruimte en rust die u hier vindt. Maar wanneer u een leuk bungalowpark Overijssel zoekt, zijn goede faciliteiten ook belangrijk. Gelukkig is dat precies wat u op De Lourenshoeve te wachten staat.

Zo kunt u gebruik maken van onze broodjesservice. Dat betekent dat wij ´s ochtends verse broodjes als ontbijt aan u leveren. En knoeit een van uw kinderen per ongeluk een deel van zo´n lekker broodje op zijn of haar kleding? Ook dat is geen probleem, want onze wasserette is vlakbij. Hier kunt u al uw kleding eenvoudig wassen.

Op ons bungalowpark in Overijssel kunnen uw kinderen zich urenlang vermaken in de speeltuin. Lekker klimmen, klauteren en van de glijbaan af – ze zijn uren zoet! Ondertussen kunt u via de gratis wifiverbinding in uw bungalow even snel vakantiefoto´s delen of gewoon lekker online surfen.

Bekijk alle faciliteiten

Op vakantie met uw paard?

Onderdeel van ons bungalowpark Overijssel is Paardensportcentrum De Lourenshoeve, een 4-sterren FNRS-accommodatie voor uw paard of pony. Hier kunt u tijdens uw vakantie in Overijssel uw eigen paard stallen. Zo geniet u samen van de Overijsselse natuur of van onze binnenmaneges. Heeft u geen eigen paard, maar wilt u wel graag paardrijden tijdens uw vakantie? Ook dat kan bij ons bungalowpark Overijssel.

Bij ons kunt namelijk u veilig (leren) paardrijden. Gezellig met uw eigen paard of op een van onze paarden. Onze lessen onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs zijn voor beginnelingen en gevorderde ruiters. U heeft deze keuze uit deze soorten lessen:

 • Zitlessen
 • Springlessen
 • Kinderlessen
 • Ponyritje door de omgeving (op een lieve wandelpony)
 • Ponydagkamp

Reserveer bij ons bungalowpark Overijssel

Heeft u ook zo´n zin om de rust en ruimte op ons bungalowpark in Overijssel te ervaren? Boek dan nu uw welverdiende vakantie in het prachtige Overijssel en vergeet vooral niet uw paard mee te nemen.

Reserveer uw vakantie op ons bungalowpark in Overijssel