Vragen of reserveren? Bel 0546-672950 of MAIL
Menu
Online boeken

Kamperen bij de boer

Wilt u graag kamperen bij de boer? Op vakantiepark en camping De Lourenshoeve in Den Ham is dit mogelijk!

Kamperen bij de boer; genieten in de natuur

Kom genieten op onze sfeervolle camping in de prachtige natuur. Kamperen bij de boer is pas echt compleet wanneer u kunt genieten van een prachtige omgeving en echt tot rust kunt komen. Boek een kampeervakantie op één van onze 15 kampeerplaatsen en geniet van het echte kampeergevoel. Onze kampeerplekken zijn ruim opgezet en bieden u uitzicht over de Twentse weilanden. U beschikt over:

  • eigen wateraansluiting
  • eigen afvoerpunt
  • gratis wifi. Zelfs op uw kampeerplek heeft u goed bereik.

Wist u dat wij vanaf 2018 zijn aangesloten bij Stichting Vrije Recreatie (SVR)? Dit betekent dat onze camping bij Hardenberg, ideaal is een ontspannende vakantie in de natuur. 

Kom kamperen bij de boer

Ontdek onze handige faciliteiten

Om uw kampeervakantie op onze camping aangenaam te maken zijn er verschillende faciliteiten aanwezig. Er is een was- en spoelplaats, een net toiletgebouw en een wasserette.

Voor de kinderen is er een leuke speeltuin en u bent van harte welkom voor een drankje in onze kantine. Een dagje erop uit? Wij geven u graag een aantal tips voor leuke uitjes.

Bekijk onze faciliteiten


"Heerlijke week genoten op de Lourenshoeve! Minicamping én manege een echte aanrader 🌺. Supergastvrij, relaxed, prachtige omgeving en een fantastische manier om kennis te maken met paarden en paardensport! Professioneel, gezellig en iedereen neemt alle tijd voor je. Team Lourenshoeve- dank jullie wel!" - L. Kocks

Kamperen bij de boer

Kom kamperen met eigen paard

Op De Lourenshoeve is uw paard ook van harte welkom. Neem uw eigen paard of pony dus gerust mee op vakantie. Dat is pas echt kamperen bij de boer! Er is genoeg stalruimte op de camping en er zijn verschillende mooie ruiterpaden in de omgeving. U en uw paard zullen zich geen dag vervelen. Onze tips voor ritten door de natuur:

  • Zandstuvebos
  • Eerderbos
  • Lemelerberg
  • Sallandse Heuvelrug

Of leer onze paarden en pony´s kennen

Heeft u geen eigen paard, maar houden u en/of uw kinderen wel van paarden? Dan hebben we goed nieuws, want op onze manage wonen veel paarden en pony´s. Die mag u natuurlijk verzorgen en berijden tijdens uw kampeervakantie op onze camping in Hardenberg. Zo kunt u bij ons lessen volgen en buitenritten rijden op een paard of pony van onze manege.

Ook voor (jonge) kinderen zonder rijervaring bieden wij diverse activiteiten met onze paarden en pony´s aan. Zoals ponyritjes met begeleiding of speciale kinderlessen. 

Lees verder

Ook in 2023 komt u kamperen bij de boer

Uw volgende kampeervakantie vieren op een minicamping? Dan bent u op onze SVR camping in Twente aan het juiste adres. Gaat u voor een seizoenplaats 2023, een maand kamperen in 2023 of komt u tijdens een schoolvakantie of feestdagen? Wanneer u ook komt; kamperen bij het platteland was nog nooit zo leuk! Maak gebruik van onze arrangementen om deze speciale periodes te boeken.

Vakantie 2023 boeken