nlde

Vakantiehuis kopen

vakantiehuis kopenDrie schitterende recreatiebungalows te koop met koopgrond in Den Ham, omgeving Ommen, provincie Overijssel. De recreatiebungalows hebben maar liefst een 500 m² grote tuin met veel rust en ruimte, een eigen parkeerplaats en nutsvoorzieningen. De ligging is perfect: direct bij een prachtig golfterrein (golfpar3) , een manege, een uitgestrekt bos en vele andere recreatiemogelijkheden. Wandelaars en fietsers komen hier prima aan hun trekken. De bestaande recreatiebungalows zijn direct leverbaar: een uitstekende investering/belegging met verhuur mogelijkheden, makkelijk bereikbaar in een omgeving van Nederland waar files nagenoeg niet voorkomen.

vakantiehuis kopen

Vakantiepark “De Lourenshoeveve” wordt gevormd door 48 schitterende nostalgische boerderijen, die passen in de landelijke sfeer van de omgeving en zijn fraai gesitueerd tegen natuurgebied de Zandstuve. Er zijn reeds 34 recreatie boerderijen gerealiseerd.

De traditionele en onder architectuur gebouwde boerderijen op De Lourenshoeve zijn opgetrokken uit prachtige meerkleurige, handvorm bakstenen voorzien van een donkerkleurige trasraam een zware traditioneel aangebrachte rieten kap.

vakantiehuis kopen

Details zoals echte luiken, authentieke kleuren en materialen zijn met zorg uitgekozen. Het betreft boerderijen die niet alleen warmte en kwaliteit uitstralen maar ook veel comfort bieden.

De boerderijwoningen met een kavelgrootte van ca. 550 m² en een parkeerplaats op eigen grond zijn te koop voor eigen recreatief gebruik of voor belegging of voor een combinatie van beiden. Het is dus mogelijk één van de nieuw te bouwen 15 bungalows of één van de bestaande bungalows met een goed verhuurrendement te kopen.

 

Contact

Heeft u interesse in het kopen van een vakantieboerderij? Neem dan contact op met vakantiepark De Lourenshoeve, telefoonnummer 0546-672950.