nlde

Omgeving

Bungalowpark De Lourenshoeve is idyllisch gelegen in Den Ham in Overijssel. Het brinkdorp ligt op ongeveer 15km ten zuidwesten van Almelo in de regio Twente, op de grens van Salland. De met rietgedekte boerderijen, het parkeigen paardensportcentrum en de groene omgeving maken uw verblijf in Bungalowpark De Lourenshoeve tot een heerlijk natuurrijke vakantie.

camping lourenshoeveBungalowpark De Lourenshoeve is uitermate geschikt voor de buitenmens, en in het bijzonder voor de paardenliefhebber. Het rustig gelegen en kleinschalige park biedt een paardensportcentrum en mooie rietgedekte woonboerderijen die van vele gemakken zijn voorzien. U bevindt zich hier midden in het fraaie landschap van Twente. Dankzij de gunstige ligging maakt u gemakkelijk vanuit Bungalowpark De Lourenshoeve mooie wandel- en fietstochten door het pittoreske bosrijke landschap en historische dorpen.

omgeving fietsen

Een vakantie in Bungalowpark De Lourenshoeve staat voor een buitenverblijf met sportieve mogelijkheden. De omgeving leent zich uitstekend voor eindeloze fiets-, wandel-, kano- en paardrijtochten door het pittoreske landschap. Breng een bezoek aan het authentieke brinkdorp Den Ham en haar omliggende dorpen, zoals Vriezenveen, Weitemanslanden en Westerhoeven. In Den Ham bezichtigt u de Oudheidkamer en Natuurinformatiecentrum De Besthemermolen. Ook leuk: het Kachelmuseum Fini’s Hoeve in Vriezenveen, dat ruim 400 kachels en andere bezienswaardigheden uit de 19e en begin 20ste eeuw herbergt.